Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος: “7.131 ευχαριστώ…”

Γιαννακόπουλος: “7.131 ευχαριστώ…”

giannakopoulos

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε -μέσω δήλωσής του- την ευγνωμοσύνη του προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού Superfoods για το ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας. Ο διοικητικός ηγέτης του “τριφυλλιού”, δε, κάλεσε και τις υπόλοιπες ομάδες να ακολουθήσουν το “πράσινο” παράδειγμα, ήτοι “τη διεύρυνση του φίλαθλου κοινού του μπάσκετ μέσω των οικογενειών κι όχι μέσω των οργανωμένων δολοφόνων“.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

7.131ευχαριστώ

Η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται ήδη από ένα ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό Superfoods, αυτό της πώλησης περισσότερων από 7.000 εισιτηρίων διαρκείας.

Αυτή η αυξητική τάση, που παρουσιάζουν χρόνο με τον χρόνο οι πωλήσεις των εισιτήριων διαρκείας της ομάδας μας μπάσκετ, βασίζεται πρωτίστως στη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του σύγχρονου φιλάθλου κι είναι αποτέλεσμα της συνεπούς δουλειάς, που γίνεται από όλα τα αρμόδια τμήματα της ΚΑΕ.

7.131 άνθρωποι έχουν αναγνωρίσει αυτήν την προσπάθεια της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, σε μία δύσκολη εποχή για την ελληνική κοινωνία, γεγονός που μας κάνει υπερήφανους, καθώς αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη πως κρατάμε ψηλά το φίλαθλο φρόνημα!

Ελπίζουμε κι άλλες ομάδες να ακολουθήσουν το δικό μας παράδειγμα, δηλαδή τη διεύρυνση του φίλαθλου κοινού του μπάσκετ μέσω των οικογενειών κι άλλων υγιών δυνάμεων της κοινωνίας μας κι όχι μέσω οργανωμένων δολοφόνων.

Τέλος, ως ένα έμπρακτο “ευχαριστώ” στους 7.131 κατόχους διαρκείας καθώς και σε εκείνους που θα αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους μέχρι την Παρασκευή (03/11), ανακοινώνεται ότι, σε έναν από τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού, θα κληρωθούν για όσους κατόχους διαρκείας θα βρίσκονται στο γήπεδο δώρα αξίας 100 χιλιάδων ευρώ!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…