Κεντρική NBA Φεστιβάλ αστοχίας στο Κινγκς-Λέικερς, πήρε χρόνο ο Κουφός (vid)
NBA

Φεστιβάλ αστοχίας στο Κινγκς-Λέικερς, πήρε χρόνο ο Κουφός (vid)

kosta koufos kings

Τα στεφάνια “αναστέναξαν” στη χθεσινή αναμέτρηση των Λος Άντζελες Λέικερς εναντίον των Σακραμέντο Κινγκς, με τους “λιμνανθρώπους” να παίρνουν τη νίκη με το “φτωχό”, 75-69. Ο Κώστας Κουφός πήρε χρόνο συμμετοχής, σε αντίθεση με τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος έμεινε στα “πιτς” από τον κόουτς, Ντέιβ Γέργκερ.

Έχοντας κυρίως ρόλο screener στην κορυφή, ο Κουφός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 4 πόντους και 2/4 σουτ σε 18 λεπτά συμμετοχής ενώ συμμετείχε ενεργά στις “μάχες” κάτω από τα δύο καλάθια, μαζεύοντας 7 ριμπάουντ.

Οι Κινγκς ολοκλήρωσαν το ματς με 25/80 σουτ (31.3%), όντας υπερβολικά τραγικοί στην τελική προσπάθεια και με τον Ζακ Ράντολφ να είναι το μοναδικό σημείο αναφοράς, έχοντας 16 πόντους με 7/15 σουτ.

Από την άλλη, ο Τζούλιους Ραντλ ήταν σε τρομερά κέφια, τρέχοντας, σουτάροντας από μακριά, ανοίγοντας αιφνιδιασμούς και τελειώνοντας φάσεις. Ο πάουερ φόργουορντ των Λέικερς είχε 17 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα ενώ ο Κάιλ Κούζμα συνέχισε να εκπλήσσει με την απόδοσή του, σκοράροντας 15 πόντους.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…