Κεντρική NBA Επιστρέφει στο Ορλάντο ο ΜακΓκρέιντι!
NBA

Επιστρέφει στο Ορλάντο ο ΜακΓκρέιντι!

tracy mcgrady magic

Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι μεγαλούργησε επί μια 4ετία στους Ορλάντο Μάτζικ (2000-2004), όντας ένας εκ των κορυφαίων all-around σκόρερ του NBA των τελευταίων δεκαετιών. Ο “T-Mac” έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, χτυπημένος από τραυματισμούς, εισήχθη στο Hall of Fame και πλέον ήρθε η ώρα να αναλάβει διοικητικό πόστο στους “μάγους”!

Συγκεκριμένα, ο ΜακΓκρείντι θα γίνει ειδικός συνεργάτης του CEO της ομάδας, Άλεξ Μάρτινς, σύμφωνα με την Orlando Sentinel. Ο θρυλικός φόργουορντ θα αναλάβει να προωθήσει τη θυγατρική ομάδα του Ορλάντο, ονόματι Λέικλαντ Μάτζικ, η οποία αγωνίζεται στη G League.

Επίσης, ο ΜακΓκρέιντι θα βρίσκεται και γύρω από το στενό περιβάλλον της ομάδας, δουλεύοντας περιστασιακά μαζί με τους παίκτες και τους προπονητές.

Παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές δεν… χώρισαν υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις το 2004, η φημολογία περί επανένωσής τους ακουγόταν εδώ και χρόνια. Στο γεγονός αυτό βοήθησε και η βράβευση του παίκτη από τους Μάτζικ στο εναρκτήριο ματς της σεζόν 2013-14, με αφορμή το πέρας 25 ετών από την ίδρυση της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…