Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Ένας παλιός γνώριμος στον ΓΣΛ Φάρο!

Ένας παλιός γνώριμος στον ΓΣΛ Φάρο!

kevin galloway apollon patras paok

Ο ΓΣΛ Φάρος έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλό ξεκίνημα, φτάνοντας στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και μετρώντας μία νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Basket League. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου ταλαιπωρείται, όμως, από αρκετούς τραυματισμούς με τον Έλληνα τεχνικό σε συνεννόηση με τη διοίκηση να αποφασίζει την ενίσχυση των νεοφώτιστων στην περιφέρεια.

Η θλάση που ταλαιπωρεί τον Πέρι Πέτι θα τον αφήσει εκτός δράσης για αρκετές ακόμα μέρες, με τους Θεσσαλούς να έχουν βρει ήδη τον παίκτη που θα ενισχύσει την περιφερειακή τους γραμμή. Το όνομα αυτού, Κέβιν Γκάλογουεϊ. Ο γνωστός στο ελληνικό κοινό Αμερικανός γκαρντ,  ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας τη σεζόν 2014-15, ήρθε σε συμφωνία με τον ΓΣΛ Φάρο και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή είναι η επίσημη ανακοίνωση των νεοφώτιστων.

Ο Γκάλογουεϊ είναι ένας ψηλός γκαρντ (2.00μ.), ο οποίος μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ. Ενδεικτικά είναι τα στατιστικά του στο προ τριετίας πέρασμα του από τον Απόλλωνα, με τον οποίο είχε μετρήσει μέσο όρο 7,6 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ σε 25 παιχνίδια στη Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4)

Τα φώτα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…