Κεντρική Γυναίκες Ένας αήττητος Φάρος

Ένας αήττητος Φάρος

faros keratsiniou

Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναικών. Πήρε, πέρσι, το εισιτήριο για την Α1 Γυναικών και πολύ γρήγορα, μέσα σε δύο αγωνιστικές στο τρέχον πρωτάθλημα, όχι μόνο απεκδύθηκε του χαρακτηρισμού της νεοφώτιστης ομάδας αλλά έδειξε και τι μπορεί να κάνει – και μπορεί να κάνει πολλά.

Στην πρώτη αγωνιστική, ο Φάρος επιβλήθηκε σχετικά εύκολα του πάντοτε δυναμικού Αθηναϊκού και μάλιστα εκτός έδρας. Η διαφορά των 17 πόντων (67-50) αποδεικνύει πως η ομάδα του Κερατσινίου αρκείται μόνο στον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Με ηγέτιδα την Κεχαγιά και άξια συμπαραστάτριά της την Παπαμιχαήλ, μία από τις νέες και ουσιαστικές προσθήκες στο ρόστερ, το σύνολο του Λειβάδη δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει την πρώτη νίκη του στην Α1 Γυναικών στην ιστορία του συλλόγου.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι, το εμπόδιο του Πρωτέα Βούλας ξεπεράστηκε με 66-59 στο “Π. Νικολαΐδης“, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, με πρωτεργάτρια την Τζόνσον. Η συγκεκριμένη, μαζί με τη Γουόκερ, είχαν απαντήσεις σε όλα τα “ερωτήματα” που έθεσε η αντίπαλη ομάδα. Έτσι, μαζί τη Μαγκλάρα και τη Δίελα, αποδείχθηκε πως το ρόστερ του Φάρου είναι γεμάτο, με βάθος κι έτοιμο -παρά τη σημαντική απουσία της Σταμπούρλου– να αμφισβητήσει ευθέως τα πρωτεία του Ολυμπιακού μιας και αμφότερες οι ομάδες έχουν καταγράψει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο Φάρος παραμένει αήττητος και παρότι είναι νωρίς, η Α1 Γυναικών έχει τρομερό ενδιαφέρον με το Κερατσίνι να είναι στο επίκεντρο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/3)

Τα «φώτα» σε Ολυμπιακό και Περιστέρι «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (19/…