Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε”

“Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε”

sfairopoulos

Ικανοποιημένος από τον τρόπο, που έπαιξε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μάλαγα, ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός των “ερυθρολεύκων” τόνισε ότι η ομάδα του έχει πολλά πράγματα να βελτιώσει, ενώ είχε και κάποια παράπονα από τους παίκτες του, για τα λάθη που έκαναν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Η Μάλαγα είναι ομάδα με μαχητικό πνεύμα, είναι σκληρή και η νίκη επί μιας τέτοιας ομάδας είναι πολύ σημαντική. Από την αρχή μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι, αρχίσαμε το ματς καλά επιθετικά και αμυντικά. Η Μάλαγα όμως δεν τα παράτησε και αντέδρασε προς το τέλος. Δεν λέω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Με νοιάζει ότι κάποιες στιγμές στο ματς δώσαμε εύκολους πόντους που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει.

Να μάθουμε από τα λάθη μας που έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να σκοράρουν εύκολα, έτσι μας έβαλαν 28 πόντους στην τελευταία περίοδο. Το καλό είναι ότι κερδίσαμε ένα σημαντικό ματς μπροστά στον κόσμο μας που δημιούργησε ωραία ατμόσφαιρα και τους ευχαριστούμε. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε αφού είμαστε μια νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και επίσης μια ομάδα που λόγω τραυματισμών είχε πρόβλημα στο να προπονηθεί. Δεν είναι δικαιολογία όμως αν δεν δουλέψουμε όλοι μαζί δεν μπορούμε να βελτιωθούμε. Όλα αυτά τα παιχνίδια μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Αμφισβητούμενο το τελευταίο σφύριγμα»

Στο φάουλ που δόθηκε σε βάρος του Πετρούσεφ, αναφέρθηκε ο Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός γν…