Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δεν ψάχνω δικαιολογίες, δίκαιος νικητής ο Άρης”

“Δεν ψάχνω δικαιολογίες, δίκαιος νικητής ο Άρης”

paok

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών και δεν κατάφερε να πάρει το μεγάλο “διπλό” στην έδρα του Άρη και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο τεχνικός του “δικεφάλου” μετά το τέλος της αναμέτρησης χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη των γηπεδούχων, ενώ σχολίασε και τα σημεία που κρίθηκε ο αγώνας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

Για τον αγώνα: “Χρειαζόμαστε περισσότερη ενέργεια, επιθυμία και συγκέντρωση. Δεν τα είχαμε όσο θα έπρεπε σήμερα κι αυτό μας στεναχωρεί πολύ. Συγχαρητήρια στον Αρη και τον κ. Γιαννάκη για τη νίκη. Ηταν δίκαιη. Έδειξαν μεγαλύτερη επιθυμία από την αρχή του ματς και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε τέτοια παιχνίδια. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και δεχθήκαμε πολλούς αιφνιδιασμούς. Παρόλο που στην ομαδική μας άμυνα δεν είχαμε μεγάλα προβλήματα. Η επιθυμία των παικτών του Αρη να διεκδικήσουν όλες τις μπάλες στον αέρα και να τρέξουν το γήπεδο, τους έδωσε το προβάδισμα σε όλο το ματς και για εμάς ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Κάναμε μια προσπάθεια στο τέλος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε την νέα προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Θα πρέπει πολύ γρήγορα να επανέλθουμε στα επίπεδα που θέλουμε, κυρίως στο κομμάτι της ενέργειας, της θέλησης και της συγκέντρωσης”.

Για την απουσία του Κόνιαρη:  “Οι απουσίες είναι μέσα στο παιχνίδι. Μας έλειψε ένας παίκτης με ενέργεια, που παίζει καλά στην άμυνα. Δεν θέλω όμως να σταθώ σε αυτό. Αν είχαμε όσα προανέφερα, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε με μεγαλύτερες αξιώσεις το ματς”.

Για τις τελευταίες μεταγραφές του Άρη: “Βοήθησαν σημαντικά τον Άρη στη σημερινή νίκη. Δεν θέλω όμως να ψάχνω για δικαιολογίες. Θεωρώ ότι ήμασταν καλά προετοιμασμένοι”.

Για το πρώτο του ντέρμπι: “Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι και είμαι χαρούμενος που το έζησα ως προπονητής. Αυτό που μετράει όμως είναι το αποτέλεσμα και η μέτρια εμφάνιση που κάναμε. H ταμπέλα του φαβορί δεν ξέρω γιατί δόθηκε. Σε ένα τέτοιο ντέρμπι, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος ή ο πιο ποιοτικός. Δεν θεωρούσαμε τους εαυτούς μας φαβορί ή ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…