Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Δεν καταλαβαίνει τίποτα

Δεν καταλαβαίνει τίποτα

gondas spyros

Όσο κι αν προσπαθούν να τον χτυπήσουν, τους γλεντάει απίστευτα! Ο λόγος για τον Σπύρο Γκόντα, που όχι μόνο δεν παραιτήθηκε (αυτό μην το περιμένετε, πιο εύκολο είναι να επιστρέψουν τα μάρμαρα στον Παρθενώνα), αλλά με τον τρόπο του υποχρέωσε όλους -πλην του Τάσου Πηλοΐδη– να ανακαλέσουν τις παραιτήσεις τους!

Η συντονισμένη επίθεση από την πλευρά της Ομοσπονδίας, που -κατά τα άλλα- δεν ασχολείται με τη διαιτησία, έπεσε στο κενό. Οι παραιτηθέντες ψέλλισαν ότι ήθελαν να καταθέσουν πρόταση μομφής, όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη στιγμή που παραιτήθηκαν. Ζήτησαν να ανακαλέσουν τις παραιτήσεις τους κι ο πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ απαίτησε (και πήρε) γραπτή ανάκληση, από τον καθένα ξεχωριστά.

Μετά τους εξήγησε -η άγνοια νόμου απαγορεύεται- πως πρόταση μομφής μπορεί να γίνει στη Γενική Συνέλευση και να οδηγηθεί ο Σύνδεσμος σε εκλογές. Κι εκεί θα αποφασίσει το σώμα αν θέλει πρόεδρο μαριονέτα ή πρόεδρο πολεμιστή, που να μην καταλαβαίνει τίποτα. Κι ο Σπύρος Γκόντας δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης (άλλωστε θα τον βλέπουν μπροστά τους για χρόνια, είτε είναι στον ΣΕΔΚΑ, είτε όχι, καθώς τα εξώδικα γράφονται και θα κατατεθούν), όσο ότι ένας (1) άνθρωπος ξεφτιλίζει όλη αυτή τη συντονισμένη επίθεση και τα “θέλω” αυτών που νομίζουν ότι ακόμα είναι “μεγάλοι”. Δεν έχουν αντιληφθεί πως έβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσανε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…