Κεντρική Basket League Άρης “Δεν είναι αυτή εικόνα…”

“Δεν είναι αυτή εικόνα…”

giannakis europi

Στα πολλά λάθη του Άρη στάθηκε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά το τέλος του αγώνα με την Νίμπουρκ. Ο Ελληνας κόουτς δήλωσε για την “βαριά” ήττα των “κιτρίνων” στην Τσεχία:

“Ό,τι και να πω είναι λίγο. Έχω θυμώσει… Δεν μπορούμε να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα. Δεν γίνεται να μην κάνουμε φάουλ και να δεχόμαστε λέι απ, εύκολα σουτ και να κάνουμε λάθη. Δεν είναι αυτή η εικόνα μας και υποσχόμαστε ότι θα την αλλάξουμε. Όποιος προσπαθήσει να το κάνει, παίζει. Όποιος δεν μπορεί να το κάνει, δεν χρειάζεται. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Έχουμε στιγμές, έχουμε στοιχεία αλλά σήμερα κανείς δεν προσπάθησε να παλέψει για μια μπάλα. Όλες οι διεκδικούμενες μπάλες ήταν δικές τους. Κάναμε εύκολα και πολλά λάθη, μας έβαλαν λέι απ σε ένας εναντίον ενός.

Πέτυχαν σουτ ελεύθεροι και αυτό δεν θα ξανασυμβεί. Τους δώσαμε το δικαίωμα… Ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο και το δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν πιο σκληροί και μαζέψαμε το παιχνίδι, αλλά το μυαλό μας δεν έμεινε συγκεντρωμένο. Είναι θέμα συγκέντρωσης να σταματάμε τον αντίπαλο, ειδικά το ένας εναντίον ενός. Ήμασταν πίσω συνέχεια…”.

Για το πρόβλημα των εντός με τα εκτός έδρας ματς: “Και εμείς το κοιτάμε και προσπαθούμε να το λύσουμε. Δεν μπορούμε να τελειώνουμε το ματς με 12 φάουλ όταν δεχόμαστε 99 πόντους”.

Μπελ: “Δεν βγήκαμε με ενέργεια”

O Γκάρι Μπελ ανέφερε: “Δεν βγήκαμε με ενέργεια στο παιχνίδι. Έμοιαζε όπως με το παιχνίδι με τον Κόροιβο… Οι παίκτες από τον πάγκο προσπάθησαν, αλλά οι αντίπαλοι έπαιξαν καλά. Πέτυχαν καλάθια και έπρεπε να παίξουμε άμυνα. Πρέπει να μάθουμε από αυτές τις ήττες γιατί δεν τις αντέχουμε άλλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…