Κεντρική Basket League ΑΕΚ Χρεωμένος ο Άρης, πάει ΑΕΚ ο Καββαδάς!

Χρεωμένος ο Άρης, πάει ΑΕΚ ο Καββαδάς!

kavvadas

Ο Βασίλης Καββαδάς είχε κάνει προσφυγή κατά του Άρη, προκειμένου να πάρει τα δεδουλευμένα του και να εξασφαλίσει την ελευθερία του. Έπειτα από αρκετό καιρό, επιδικάστηκαν στον διεθνή Έλληνα σέντερ 130.000 ευρώ. Με τα μανατζερικά και τα δικαστικά έξοδα το ποσό αυξάνεται στα 160.000 ευρώ, τα  οποία βαραίνουν τον Άρη κι όχι την οικογένεια Λάσκαρη. Ο Άρης βγήκε χρεωμένος από την υπόθεση Καββαδά, με τον Έλληνα ψηλό να μένει ελεύθερος και να είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, η οποία “φλερτάρει” μαζί του από το καλοκαίρι.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Λάσκαρης είχε δεσμευτεί ότι θα λύσει το θέμα με τον Βασίλη Καββαδά εξωδικαστικά. Όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά η πλευρά του Άρη δεν παρέστη καν στο δικαστήριο και η υπόθεση δικάστηκε ερήμην.

Ο Βασίλης Καββαδάς είναι μόνο η αρχή, καθώς ακολουθεί “τσουνάμι” από προσφυγές των ξένων παικτών του Άρη της περασμένης σεζόν. Όσο για τον Δημήτρη Πρίφτη, έχει ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί να είναι ο τελευταίος που θα πάρει τα δεδουλευμένα του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…