Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ας αρχίσουν οι χοροί

Ας αρχίσουν οι χοροί

gondas foufis papapetrou

Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται όχι μόνο για όσα γίνονται πάνω στο παρκέ, δεν έχουν παρά να σημειώσουν στο καρνέ τους την ημερομηνία 09/11. Εκείνη την ημέρα, στις 17:00, θα εκδικασθεί από το ΑΣΕΑΔ η προσφυγή των τεσσάρων διαιτητών της Ευρωλίγκας, γεγονός που αποτελεί την έναρξη μιας σειράς από… δικαστικούς αγώνες.

Οι τρεις της Ευρωλίγκας (Σπύρος Γκόντας, Γιάννης Φούφης, Πέτρος Παπαπέτρου) εκπροσωπούνται από τον Γιάννη Μαύρο, ενώ ο τέταρτος της παρέας (Ηλίας Κορομηλάς) επέλεξε τον Γιάννη Μαρακάκη. Και οι τέσσερις ζητούν από το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών να επιστρέψουν άμεσα στους αγώνες της Α1 κατηγορίας.

Όπως αντιλαμβάνεστε και το αποτέλεσμα είναι δεδομένο, καθώς δεν υπάρχει κανένα νομικό στήριγμα στην επιλογή της ΕΟΚ να μην τους ορίζει αλλά και η συνέχεια θα είναι σκληρή για την ομοσπονδία και όσους παραβαίνουν το καθήκον τους.

Η ανάμειξη του Γιάννη Μαρακάκη είναι ακόμα ένα μήνυμα για το πόσο αποφασισμένοι είναι οι τέσσερις διεθνείς διαιτητές να πάνε την ιστορία ως το τέλος. Στις 09 Νοεμβρίου, απλά θα… αρχίσουν οι χοροί.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…