Κεντρική NBA Άρχισε να “ζεσταίνεται” ο Έρβινγκ! (vid)
NBA

Άρχισε να “ζεσταίνεται” ο Έρβινγκ! (vid)

kyrie irving celtics

Ο Κάιρι Έρβινγκ έχει δηλώσει πολλάκις “ευτυχισμένος” που βρίσκεται στη Βοστόνη, τονίζοντας ότι η συνεργασία του με τους νέους συμπαίκτες αλλά και τον θαυματουργό κόουτς, Μπραντ Στίβενς θα είναι εξαιρετική. Στο χθεσινό φιλικό των Σέλτικς εναντίον των Σίξερς, ο “Uncle Drew” απέδειξε ότι βρίσκεται ήδη σε πολύ καλό δρόμο, πραγματοποιώντας μια πολύ ποιοτική εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος σούπερ-σταρ σημείωσε 21 πόντους με 7/14 σουτ σε 24 λεπτά συμμετοχής, όντας μακράν ο πρώτος σκόρερ των Σέλτικς, στη νίκη τους με 110-102 επί της Φιλαδέλφια.

Η εκτελεστική του δεινότητα είναι αδύνατον να κρυφτεί, με τον Έρβινγκ να ολοκληρώνει το ματς, έχοντας 5/7 τρίποντα. Είτε πίσω από το σκριν, είτε σε συνθήκες catch-n-shoot, είτε στο πικ-εν-ρολ, ο Έρβινγκ δοκίμασε με πολλούς τρόπους την αντίπαλη άμυνα, προσθέτοντας μια ξεχωριστή δυναμική στην επίθεση της ομάδας.

Όσον αφορά τους συμπαίκτες του, ο πάγκος τα πήγε περίφημα, με τον Τέρι Ροζίερ (13 πόντοι), τον Άρον Μπέινς (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τον Μάρκους Σμαρτ (11 πόντοι) να κάνουν τη διαφορά και να συμβάλλουν τα μέγιστα, ώστε οι Σέλτικς να αποκτήσουν σταθερή διαφορά.

Στον αντίποδα, ο Τζέριντ Μπέιλες σκόραρε 15 πόντους, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ σταμάτησε στους 12 με 3/3 τρίποντα ενώ ο Μπεν Σίμονς είχε 8 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Τα highlights της αναμέτρησης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …