Κεντρική Γ' Εθνική “Αντίπαλοι μόνο για 40 λεπτά”

“Αντίπαλοι μόνο για 40 λεπτά”

lokros atalantis

ΒΑΟΛ και Λοκρός αναμετρήθηκαν στο κλειστό της Χίου για την πρεμιέρα του 2ου Ομίλου Νότου της Γ΄Εθνικής. Οι δύο ομάδες μετά το τέλος του αγώνα ευχήθηκαν η μία στην άλλη καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, δείχνοντας μ΄αυτόν τον τρόπο ότι δεν έχουν να χωρίσουν κάτι και είναι αντίπαλοι μόνο για 40 λεπτά.

Η ανακοίνωση του Λοκρού:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το γηπεδούχο σωματείο και ειδικότερα τον αντιπρόεδρο του ΒΑΟΛ κ. Πατεράκη για τις διευκολύνσεις που μας παρείχε. Ακόμα δεν μπορούμε να μη δώσουμε συγχαρητήρια στον φίλαθλο κόσμο της Χίου , οι οποίοι υποστήριξαν την ομάδα τους σε άριστα-κόσμια επίπεδα. Είναι χαρά κάθε ομάδας να παίζει σε τέτοιες ατμόσφαιρες, είτε σαν γηπεδούχος είτε σαν φιλοξενούμενος. Επίσης, να δώσουμε συγχαρητήρια στους διαιτητές του αγώνα κ.κ. Ουσταμπασίδη και Φασόλη που παρά τα προβλήματα με τη γραμματεία και τον πίνακα του αγώνα ήταν ακριβοδίκαιοι και με τις δύο ομάδες. Τέλος, να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τους πιστούς φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στο νησί της Χίου… Αντώνη, Ρίτα, Γιώργο, Τάκη, Ντίνα, Αλέκο, Φανή, σας ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά…”.

Η ανακοίνωση του ΒΑΟΛ:

“Καλή συνέχεια στους φίλους από την Αταλάντη κι ευχαριστούμε πολύ για τα καλά τους λόγια, άλλωστε αντίπαλοι είμαστε μόνο για 40 λεπτά…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…