Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ανανεώθηκε η συνεργασία ΠΑΟΚ και ΟΠΑΠ

Ανανεώθηκε η συνεργασία ΠΑΟΚ και ΟΠΑΠ

paok opap

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον ΟΠΑΠ, για την επόμενη σεζόν.

Αρχικά ο Μπάνε Πρέλεβιτς έδωσε μια εμφάνιση της ομάδας, με το όνομα του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ στο πίσω μέρος της και από την πλευρά της η στοιχηματική εταιρία βράβευσε τους τέσσερις πρωταθλητές Ευρώπης του ΠΑΟΚ, τον τεχνικό του “Δικεφάλου”, τον Αντώνη Κόνιαρη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Θοδωρή Καρρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των ανθρώπων των δύο πλευρών:

O διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιεν Κόουπ ανέφερε: “Το Πάμε Στοίχημα θα συνεχίσει να εμφανίζεται στη φανέλα του ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Το Πάμε Στοίχημα είναι από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του ΟΠΑΠ και ο ΠΑΟΚ μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες μπάσκετ, με μεγάλη βάση οπαδών. Τη φανέλα αυτή, έχουν φορέσει με περηφάνια πολλοί μπασκετμπολίστες, όπως ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Προσβλέπουμε στο πεδίο της στήριξης στην παιδεία και τον αθλητισμό. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά της συνεργασίας μας και αυτή τη χρονιά έχει ξεκινήσει το νέο εγχείρημα του ΠΑΟΚ με πολλούς νέους Έλληνες αθλητές και προπονητή τον Ηλία Παπαθεοδώρου, που το καλοκαίρι μας χάρισε μεγάλες στιγμές με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ. Ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη νέα χρονιά. Πέρσι, έφτασε στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος ελπίζουμε να φτάσει ψηλότερα. Ο ΟΠΑΠ και το Πάμε Στοίχημα θα βρίσκεται συνέχεια δίπλα στον ΠΑΟΚ. Καλή επιτυχία σε όλους”.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μπάνε Πρέλεβιτς που δήλωσε: “Ο κ. Κόουπ μου χρωστάει από πέρσι μια εμφάνιση στο γήπεδο, μου υποσχέθηκε ότι φέτος θα έρθει. Είναι ευχάριστη μέρα σήμερα γιατί ανανεώνουμε τη συνεργασία με μια εταιρεία, τον ΟΠΑΠ, που στηρίζει τον αθλητισμό. Πέρσι που είχαμε συζητήσει για πρώτη φορά και εξηγήσαμε τη φιλοσοφία μας, τους άρεσε, μας στήριξαν πέρσι και συνεχίζουν και φέτος. Σημαίνει ότι ταιριάζουμε και σε τρόπο σκέψης. Η περσινή συνεργασία ήταν άκρως επιτυχημένη. Θέλω να ευχηθώ να κρατήσουμε την ίδια διάθεση και να κρατήσουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Ελπίζω κι εγώ, να έχουμε φέτος μια πετυχημένη χρονιά”.

O προπονητής του ΠΑΟΚ πρόσθεσε: “Είναι σημαντική αυτή η συνεργασία. Ο ΟΠΑΠ μέσα από τις δράσεις του, ανταποδίδει στην κοινωνία όπως και εμάς. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι. Για αυτό το λόγο, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που ο συγκεκριμένος οργανισμός είναι μαζί μας και στηρίζει μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Να ευχηθώ κι εγώ μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες”.

Τέλος ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είπε: “Θέλω να αναφέρω τη σημαντική ενέργεια και με τη βοήθεια του ΟΠΑΠ, να δημιουργήσουμε την παιδική κερκίδα. Είναι πολύ σημαντικό για τους γονείς να πάρουν τα παιδιά τους και να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Αυτό θέλουμε να βλέπουμε κι εμείς στις κερκίδες, να έρχονται νέα παιδιά κοντά στον αθλητισμό”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …