Κεντρική Β' Εθνική Αυτοί διαλύουν τα πρωταθλήματα

Αυτοί διαλύουν τα πρωταθλήματα

giorgos vasilakopoulos takis tsagkronis

Την ώρα που όλα (έπρεπε να) είναι έτοιμα για το τζάμπολ της χρονιάς -όσον αφορά στα πρωταθλήματα- η ΕΟΚ ακολουθεί παρελκυστική τακτική και αντί να προωθεί λύσεις, δημιουργεί προβλήματα. Στην ουσία, με τη στάση της, διαλύει τα πρωταθλήματα κι αυτό δεν είναι… εκτίμηση.

Χθες εκδικάστηκε στο ΑΣΕΑΔ η περίπτωση του Πανελληνίου, ο οποίος ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ στη Β’ εθνική. Η απόφαση της Ομοσπονδίας είναι έωλη κι αυτό θα αποδειχθεί στην πράξη. Χθες, λοιπόν, η ΕΟΚ ζήτησε αναβολή! Αντί να επιδιώκει τη λύση του θέματος, αντί να επιδιώκει να γίνουν κανονικά τα πρωταθλήματα, έπαιξε… καθυστέρηση. Ακόμα κι όταν απορρίφθηκε το αίτημά της, ζητήθηκε να δοθούν υπομνήματα μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, αντί για μία ημέρα.

Τι σημαίνει αυτό, για κάποιον που δεν γνωρίζει: Αν ο Πανελλήνιος δικαιωθεί (που θα δικαιωθεί) το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής θα γίνει μπάχαλο, αφού θα υπάρχουν αλλαγές στο πρόγραμμα, αναβολές αγώνων κτλ. Κάθε ομοσπονδία που σέβεται τον εαυτό της και τα πρωταθλήματά της, θα ήθελε να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα αυτή η… εκκρεμότητα, που η ίδια δημιούργησε.

Στην ΕΟΚ γνωρίζουν ότι έρχεται άλλη μια καταδικαστική γι’ αυτούς απόφαση και προσπαθούν να τρενάρουν την ιστορία, δίχως ελπίδα “νίκης”, μόνο και μόνο για να ταλαιπωρήσουν τον Πανελλήνιο. Κι είναι απορίας άξιο γιατί η ΕΟΚ δεν θέλει έναν ιστορικό σύλλογο, με τη δυναμική και το εύρος των “Ολυμπιονικών“, τη στιγμή που αντίστοιχη πρακτική είχαν ομάδες στο παρελθόν, τις οποίες δέχθηκε να συμμετέχουν κανονικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…