Κεντρική Elite League A2: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής!

A2: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής!

amintas1

Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ολοκληρώθηκε και το eBasket.gr, όπως κάθε εβδομάδα, σας παρουσιάζει τους παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοση τους. Η κορυφαία πεντάδα της 3ης στροφής της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας έχει έντονο άρωμα… Αμύντα, με τους Κερασοβίτη και Τοπάλι να αποτελούν τα δύο γκαρντ, τον Χατζηχρήστο και τον Παπανικολάου να είναι οι δύο φόργουορντ και ο Μπούμπαλο το “πεντάρι” της ομάδας.

1) Γιώργος Κερασοβίτης (Αμύντας)

Ο πολύπειρος γκαρντ βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Υμηττού να φύγει με το σπουδαίο διπλό από την έδρα της Δόξα Λευκάδας. Σκόραρε, οργάνωσε ιδανικά το παιχνίδι, ενώ βοήθησε και στον τομέα των ριμπάουντ. Συγκεκριμένα, μέτρησε 10 πόντους (4/5 βολές, 3/4 δίποντα), 4 ριμπάουντ κι 6 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής.

2) Αντριάνο Τοπάλι (Αμύντας)

Ο δεύτερος γκαρντ της κορυφαίας πεντάδας της αγωνιστικής αγωνίζεται κι αυτός στον Αμύντα. Ο λόγος για τον Αντριάνο Τοπάλι, ο οποίος πραγματοποίησε πληθωρική εμφάνιση στη Λευκάδα. Μέτρησε 13 πόντους (5/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής.

3) Γιάννης Παπαχρήστος (ΑΕΛ)

Γεμάτη εμφάνιση πραγματοποίησε ο φόργουορντ της ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον Ερμή Αγιάς, μένοντας στο παρκέ για σχεδόν 40 λεπτά! Σημείωσε 18 πόντους (5/8 βολές, 5/10 δίποντα, 1/4 τρίποντα), κατέβασε 14 ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 τάπες.

4) Νίκος Παπανικολάου (Χολαργός)

Ο φόργουορντ του Χολαργού βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Στέργιου Κουφού να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Πάτρας. Σημείωσε 20 πόντους (3/4 βολές, 7/12 δίποντα, 1/3 τρίποντα), ενώ είχε ακόμα 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο κι ένα κόψιμο σε 33:30 λεπτά συμμετοχής.

5) Ντομαγκόι Μπούμπαλο (Ηρακλής)

Δεν πραγματοποίησε την ασύλληπτη εμφάνιση που έκανε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Καρδίτσα, ωστόσο ήταν και πάλι σημείο αναφοράς στην επίθεση της ομάδας του Βαγγέλη Αλεξανδρή στο παιχνίδι με τον Παπάγου. Έμεινε στο παρκέ για 23 λεπτά και μέτρησε 14 πόντους (4/5 βολές, 5/8 δίποντα), 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ κι 1 κόψιμό.

Προπονητής της αγωνιστικής δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Αλέξανδρο Ζαβό, ο οποίος οδήγησε τον Αμύντα στο σπουδαίο διπλό επί της ισχυρής Δόξας Λευκάδας.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…