Κεντρική Basket League Κύμη Βραβείο ήθους στην Κύμη

Βραβείο ήθους στην Κύμη

kimi kosmos

kimi kosmos

Την προσεχή Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League, στο πλαίσιο της οποίας θα διεξαχθούν και οι βραβεύσεις όσων ξεχώρισαν στο περσινό πρωτάθλημα. Στην Κύμη θα απονεμηθεί το βραβείο Ήθους 2016/17, για την παρουσία των φιλάθλων, των παραγόντων και των αθλητών μας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, ΑΛέξανδρος Θεωδόρου, ανέφερε στην προσωπική του σελίδα στο facebook σχετικά με την βράβευση της ομάδας μας τα εξής:

“Την Τρίτη, κατά την διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί και απονομή των βραβείων σε όσους ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά. Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, στην ομάδα μας θα απονεμηθεί ένα πολύ σημαντικό βραβείο, το βραβείο ήθους! Θεωρώ ιδιαίτερη αυτήν την βράβευση, αφού δεν αφορά μόνο την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης. Αφορά όλη την «οικογένεια» του Συλλόγου μας και προπαντός τον φίλαθλο κόσμο μας, που σε κάθε μας εντός έδρας ματς έδειξε το πόσο φιλόξενοι και πολιτισμένοι είναι οι Ευβοείς φίλαθλοι. Επιπλέον, νιώθω ότι επιβραβεύεται ο τρόπος που έχουμε επιλέξει να πορευτούμε σε αυτόν τον χώρο από την πρώτη μέρα που δημιουργήσαμε αυτήν την ομάδα, έχοντας πάντα ως πρώτο μέλημα μας τον σεβασμό στον αντίπαλο. Η επιβράβευση αυτή μας δικαιώνει και μας δείχνει τον δρόμο στον οποίο πρέπει να συνεχίσουμε να πορευόμαστε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…