Κεντρική Eurobasket Τούρκογλου: “Ξέρω ποιοι θέλουν να βλάψουν την Εθνική”

Τούρκογλου: “Ξέρω ποιοι θέλουν να βλάψουν την Εθνική”

tourkoglou

tourkoglou

Ο Χινταγιέτ Τούρκογλου τόνισε πως υπάρχουν κάποιοι εντός της τουρκικής Ομοσπονδίας που θέλουν να βλάψουν την Εθνική Ομάδα της χώρας και φυσικά, όπως σημείωσε, όλοι θα λογοδοτήσουν. Εξήρε, ακόμα, την απόδοση των παικτών που έκαναν ό,τι μπορούσαν κόντρα στην Ισπανία, για τη φάση των “8” του Ευρωμπάσκετ, αλλά ηττήθηκαν με 73-56 ενώπιον των Τούρκων φιλάθλων “κερδίζοντας μια θέση στην καρδιά τους”.

Οι δηλώσεις του:

“Δεν πετύχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, αλλά νομίζω ότι οι αθλητές μας πέτυχαν κάτι σημαντικότερο: Μπήκαν στις καρδιές των φιλάθλων της Τουρκίας. Οι φίλαθλοι ήταν περήφανοι για αυτούς και τους αποθέωσαν. Ως πρώην αθλητής και εν ενεργεία πρόεδρος, είμαι περήφανος για αυτούς τους αθλητές. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε το μέλλον του τουρκικού μπάσκετ, αφού η ομάδα είχε νέα παιδιά που θα κουβαλήσουν για χρόνια την Εθνική και τις ομάδες τους.

Ξέρω, παρ’ όλα αυτά, ποιοι θέλουν να βλάψουν την Εθνική. Όλοι θα δώσουν εξηγήσεις. Όσο βρίσκομαι εδώ, δεν θα αφήσω κανέναν να βλάψει την Εθνική Ομάδα, τους παίκτες και τους προπονητές. Δεν θα το αφήσω ως πρόεδρος. Είδαμε διάφορες αντιδράσεις που δεν χρειαζόντουσαν. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα επειδή οι σφυγμοί είναι υψηλοί. Όταν τελειώσει το τουρνουά όμως, όλοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Ως πρόεδρος βρίσκομαι εδώ για το καλό της ομάδας. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της ομάδας και πρέπει να τα εμπιστευτούμε. Ως Ομοσπονδία θα είμαστε πάντα μαζί τους. Στόχος μας είναι να φέρουμε το τουρκικό μπάσκετ στην κορυφή, τόσο σε επίπεδο συλλόγων όσο και σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…