Κεντρική Eurobasket Το παιχνίδι της ζωής του Ντράγκιτς!

Το παιχνίδι της ζωής του Ντράγκιτς!

goran dragic slovenia 1

goran dragic slovenia 1

Μπορεί να πρωταγωνιστεί επί αρκετά χρόνια στο NBA και το όνομά του να είναι παγκόσμιας εμβέλειας αλλά η απόλυτη βραδιά για τον Γκόραν Ντράγκιτς θα είναι η αποψινή. Ο “Dragon” αποτελεί τον ηγέτη της Εθνικής Σλοβενίας και ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο του MVP της διοργάνωσης, αγωνιζόμενος στον μεγάλο τελικό του Ευρωμπάσκετ απέναντι στους Σέρβους (21:30). Όπως τόνισε και ο ίδιος, το σημερινό ματς δεν έχει καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα της καριέρας του.

Περίμενα όλη μου τη ζωή για αυτό το παιχνίδι. Όταν ήμουν παιδί, ονειρευόμουν ότι θα εκπροσωπώ τη χώρα μου κάποτε. Όλοι ανυπομονούν για αυτό το ματς. Θα είναι ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια της ζωής μου”, ανέφερε ο Ντράγκιτς, σύμφωνα με το reporter.si.

Επίσης, ο Ντράγκιτς έδωσε βάση στην αντιμετώπιση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αλλά και του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, για τον οποίο τόνισε: “Πρέπει να του επιτεθούμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό”. Τέλος, ανέφερε ότι η Σλοβενία παίζει το καλύτερο μπάσκετ στη διοργάνωση και ότι η ομάδα πρέπει να “δαγκώνει” στην άμυνα και να δώσει τα πάντα πάνω στο παρκέ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…