Κεντρική ΕΚΑ "Νίκος Γκάλης" Τίμησε την Εθνική ’87 το ΕΚΑ

Τίμησε την Εθνική ’87 το ΕΚΑ

filippou eka

Τριάντα χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 1987 και το ΕΚΑ “Νίκος Γκάλης” θέλησε να τιμήσει του ήρωες που μας χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές. Στο πρόσωπο των Νίκου Γκάλη, Παναγιώτη Γιαννάκη, Νίκου Φιλίππου και Μιχάλη Ρωμανίδη, ο Πέτρος Κελέσης και η οργανωτική επιτροπή του ΕΚΑBasket, είπαν ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ο Νίκος Γκάλης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, ωστόσο μέσω του κουμπάρου του και Γενικού Γραμματέα του ΕΚΑ, Σάββα Ανεστιάδη ευχαρίστησε για τη βράβευση: ” Αγαπημένοι μου φίλοι, σας εύχομαι ότι καλύτερο για τη νέα σεζόν με πολύ μπάσκετ αλλά κυρίως υγεία για όλους τους εργαζόμενους. Σας ευχαριστώ ακόμη μία φορά για την τιμή που μας κάνετε με τη βράβευση της ομάδας του ‘87. Στέλνω την αγάπη μου σε όλους τους συναθλητές μου και εύχομαι να είμαι κοντά σας σύντομα. Καλή μπασκετική χρονιά”.

“Χαιρόμαστε που η δική μας επιτυχία έγινε η αφορμή για να ασχοληθεί περισσότερος κόσμος μαζί μας, εσείς είστε οι πραγματικοί αθλητές και όπως εσείς θαυμάζατε εμάς, έτσι κι εμείς θαυμάζουμε εσάς”, είπε ο Νίκος Φιλίππου.

“Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ και δεχόμαστε αυτή την τιμητική πλακέτα. Θα ήθελα κι εγώ να μπορώ να αγωνιστώ ακόμα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Σας θαυμάζω και όποια στιγμή με χρειαστείτε θα είμαι στο πλευρό σας”, δήλωσε ο Μιχάλης Ρωμανίδης.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μέσω βίντεο έστειλε το δικό του μήνυμα:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΕΚΑ "Νίκος Γκάλης"

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…