Κεντρική Basket League Κύμη Συμπληρώνεται το “παζλ”

Συμπληρώνεται το “παζλ”

Τέντι Οκερεαφόρ 1

Τέντι Οκερεαφόρ 1Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης, Τέντι Οκερεαφόρ, τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη, καθότι ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Άγγλος διεθνής, ύστερα από λίγες μέρες αποφόρτισης λόγω της συμμετοχής του στο τρέχον Ευρωμπάσκετ, πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή του σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Η Κύμη αναμένει, πλέον, την έλευση του Μάριο Έντουαρντς, προκειμένου να ολοκληρώσει το “παζλ” ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση:

“Το προτελευταίο κομμάτι του… παζλ βρίσκεται ήδη στα χέρια του κόουτς Καστρίτη, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος τη δημιουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης της αγωνιστικής σεζόν 2017-’18. Αναφερόμαστε φυσικά στον Teddy Okereafor, τον νέο γκαρντ της ομάδας μας, που, έπειτα από λίγες ημέρες ξεκούρασης από το Eurobasket, έφτασε χθες το βράδυ στην Ελλάδα κι από σήμερα το πρωί τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Άγγλος διεθνής, όπως είναι φυσικό, δεν μπήκε κατευθείαν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά αρκέστηκε στο να δουλέψει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς τα συστήματα των προπονητών. Πάντως, ο παίκτης έχει αγωνιστικό ρυθμό, αφού μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα έπαιζε με την Εθνική του, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να “προλάβει” τους νέους του συμπαίκτες.

Μιλήσαμε για το προτελευταίο κομμάτι, καθώς υπολείπεται πλέον μόνο η έλευση του Mario Edwards για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της Κύμης. Ο Αμερικάνος γκαρντ αναμένεται στην χώρα μας μέσα στις επόμενες ημέρες και τότε θα έχει συμπληρωθεί το… παζλ και θα μπορεί να δουλέψει ο κόουτς Καστρίτης με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…