Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Στις ΗΠΑ ο ΣΕΠΚ

Στις ΗΠΑ ο ΣΕΠΚ

Στο Σικάγο και στη Νέα Υόρκη θα ταξιδέψουν τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισηςστο πλαίσιο ο του ετήσιου επιμορφωτικού ταξιδιού τους. Όσοι ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προπονήσεις των Μπουλς και των Μπρούκλιν Νετς.

Αναλυτικά:

“Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συνεχίζει την παράδοση των τελευταίων ετών πραγματοποιώντας για ακόμα μία χρονιά το ταξίδι στην Αμερική που ως στόχο έχει την επιμόρφωση του Έλληνα προπονητή. Σικάγο και Νέα Υόρκη οι φετινοί σταθμοί. Την ευκαιρία για μία μοναδική εμπειρία θα έχουν όσοι επιλέξουν να βρεθούν στο υπερατλαντικό ταξίδι που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ και θα λάβει χώρα από τις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

Οι συμμετέχοντες θα βρεθούν σε Σικάγο και Νέα Υόρκη προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά μερικά από τα καλύτερα προπονητικά προγράμματα του κόσμου. Οι προπονητές που θα ταξιδέψουν θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στα… άδυτα των Chicago Bulls, Northwestern, DePaul, Brooklyn Nets και St. John’s προκειμένου να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις, να μιλήσουν με τους τεχνικούς των ομάδων, να δουν από κοντά τον τρόπο δουλειάς στο κορυφαίο επίπεδο και να διευρύνουν τους μορφωτικούς τους ορίζοντες.

Για ακόμα μία χρονιά επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο πολύπειρος Θόδωρος Ροδόπουλος, ενώ υπενθυμίζεται ότι πλέον οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται οι ίδιοι με τα έξοδά τους, τα οποία είναι σαφώς χαμηλότερα, καθώς οι τιμές αφορούν σε γκρουπ. Για δήλωση ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο του ΣΕΠΚ στη Θεσσαλονίκη και στον κ. Παναγιώτη Νομικό (2310 489244)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

ΣΕΠΚ: “Η επανέναρξη σε Α1 Γυναικών και η επιστροφή στα παρκέ για την Α2 να είναι μόνο η αρχή”

Ο ΣΕΠΚ με ανακοίνωση του χαιρέτισε την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και τη…