Κεντρική Eurobasket “Πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες η Ελλάδα”

“Πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες η Ελλάδα”

jonas maciulis lietuva

jonas maciulis lietuva

Ο Γιόνας Ματσιούλις δεν κοιτά τη θέση τερμάτισε η Εθνική Ελλάδος στη φάση των ομίλων και θεωρεί πως είναι ένα νέο παιχνίδι. Παράλληλα, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods τόνισε πως η “Lietuva” πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι εν όψει του αυριανού αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης:

“Αύριο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι πριν από οτιδήποτε. Δεν έχει σημασία πώς πήγε ο πρώτος γύρος. Όλα εξαρτώνται από ένα παιχνίδι. Δεν έχει σημασία σε ποια θέση βρέθηκε η ελληνική ομάδα. Έχουν αρκετούς έμπειρους παίκτες που ξέρουν να παίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και πιστεύω πως όλα θα λυθούν τα τελευταία λεπτά. Η δική σας ομάδα είναι πολύ καλή με έμπειρους παίκτες.

Επίσης δεν δίνει σημασία στην προϊστορία που θέλει τη Λιθουανία να κερδίζει στα περισσότερα επίσημα ματς. “Δεν έχει σημασία τι έγινε παλιά… Είναι ένα νέο παιχνίδι, μια νέα μέρα και η ομάδα σας έχει αρκετούς έμπειρους παίκτες που μπορούν να παίξουν το παιχνίδι. Μπορεί μια κακή μέρα, ή μια κακοτυχία και όλα μπορούν να αλλάξουν. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…