Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ: “Ελπίζουμε να βάλουμε το έβδομο αστέρι στη φανέλα μας”

Πασκουάλ: “Ελπίζουμε να βάλουμε το έβδομο αστέρι στη φανέλα μας”

xavi pascual

xavi pascual

Ο Τσάβι Πασκουάλ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με εταιρεία ελαστικών, τόνισε πως φετινός στόχος των “πράσινων” είναι το να βάλουν το έβδομο αστέρι στη φανέλα τους. Μίλησε, δε, και για τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο Καταλανός τεχνικός σχετικά με τη συνεργασία του Παναθηναϊκού με την εταιρεία ελαστικών ανέφερε: “Είμαι πολύ ευτυχής που είμαι εδώ και μοιράζομαι αυτή τη στιγμή μαζί σας. Ιδιαίτερα με τους νέους μας συνεργάτες. Καταρχάς. θέλω να συγχαρώ την ομάδα για αυτή τη συνεργασία με την εταιρεία, η οποία αποτελεί πλέον μέρος της οικογένειας και θα είμαστε ευτυχείς μαζί. Γνωρίζω την εταιρεία από την εποχή που ήμουν στην Ισπανία. Είναι ένα συνώνυμο της ανάπτυξης και της συνεχούς εξέλιξης. Πάντα επιχειρεί να είναι ηγέτης σε αυτό που κάνει και γι’ αυτό και πιστεύω ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Την καλωσορίζω, λοιπόν στην οικογένειά μας, ελπίζουμε να έχουμε την ίδια επιτυχία με όταν ξεκίνησαν να είναι χορηγοί της Λέστερ, που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατόρθωσαν να πάρουν το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε κόντρα σε κάθε προγνωστικό να βάλουμε το έβδομο αστέρι στη φανέλα μας. Σας ευχαριστώ όλους και καλώς ήλθατε”.

Για τη φετινή ομάδα είπε: “Καταρχάς, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλα τα… ελαστικά που χρησιμοποιήσαμε πέρυσι. Τόσο αυτά που συνεχίζουν μαζί μας όσο και αυτά που δεν συνεχίζουν. Θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για την προσπάθειά τους. Τώρα έχουμε κάποια νέα ελαστικά, θα πρέπει να τα προσαρμόσουμε σε αυτά και να κατορθώσουμε να έχουμε ένα ενιαίο αποτέλεσμα, ένα τελικό όχημα. Πέρυσι ήμασταν πολύ γρήγοροι, περισσότερο από την πλειονότητα των αντιπάλων και φέτος θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι”.

Για τον Θανάση Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Νομίζω ότι έχει έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην Εθνική και πιστεύω ότι με αυτόν τον ρόλο δεν θα απογοητεύσει κανέναν. Ελπίζουμε να πάει καλά και είμαστε και ενθουσιασμένοι αναμένοντάς τον να έρθει να δουλέψει μαζί μας το συντομότερο. Φυσικά και να τον βοηθήσουμε να γίνει κι αυτός ακόμα καλύτερος, αλλά να ας βοηθήσει κι αυτός να γίνουμε καλύτεροι”.

Στο ενδεχόμενο, τέλος, ελληνοϊσπανικής κόντρας στο Ευρωμπάσκετ απέφυγε διπλωματικά να απαντήσει για το ποια από τις δύο ομάδες θα υποστηρίξει: “Καταρχάς, δεν ξέρουμε αν θα βρεθούν αντιμέτωπες. Αν συμβεί αυτό, δεν θα μπορείτε να με ρωτήσετε (γέλια). Εύχομαι όλοι οι παίκτες να πάνε καλά και κάθε επιτυχία στην Εθνική”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…