Κεντρική Eurobasket Παράπονα του Τζόρτζεβιτς για τη διαιτησία

Παράπονα του Τζόρτζεβιτς για τη διαιτησία

Τζόρτζεβιτς

image 1

Τον απόλυτο σεβασμό του προς την Εθνική Σλοβενίας εξέφρασε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τον κόουτς των Σέρβων να δίνει πολλάκις συγχαρητήρια στους νέους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο Τζόρτζεβιτς, όμως, είχε ορισμένα παράπονα από τους διαιτητές, τονίζοντας ότι το ματς δεν παίχθηκε επί ίσοις όροις στα τελευταία λεπτά!

“Αξίζαμε μια ίση ευκαιρία στα τελευταία λεπτά, ώστε να διεκδικήσουμε το χρυσό μετάλλιο”, τόνισε ο “Σάλε“, ο οποίος αναφέρθηκε στο φάουλ που έγινε πάνω στον Λούτσιτς, με το σκορ στο 82-80. Ακόμη, συνέχισε λέγοντας: “Κάποια πράγματα δεν έπρεπε να γίνουν από τους διαιτητές σε αυτό το επίπεδο”.

Ωστόσο, παρά τα παράπονά του, ο Τζόρτζεβιτς δεν ήθελε να αφαιρέσει κάτι από τον θρίαμβο των Σλοβένων: “Συγχαρητήρια στη Σλοβενία. Αξίζουν αυτό το μετάλλιο καθώς δεν έχασαν ούτε μία φορά κι έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ. Όσον αφορά το παιχνίδι, ξεφύγαμε λίγο από το πλάνο μας στο πρώτο ημίχρονο και τους δώσαμε πολλούς πόντους στο τρανζίσιον. Αυτό ήταν ένα τεράστιο σημείο-κλειδί στο παιχνίδι. Ήταν η καλύτερη ομάδα στον τομέα αυτό, παίζοντας σε ταχύτητα NBA“.

Τέλος, ο “Σάλε” ευχαρίστησε θερμά τους παίκτες, καθώς και όλο το επιτελείο της ομάδας ενώ έδωσε και μια υπόσχεση: “Είμαι πραγματικά ευγνώμων προς τους παίκτες μου και υπερήφανος για αυτούς. Δεν έχω λόγια για να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς αυτούς τους ανθρώπους, ξεκινώντας από αυτόν εδώ (Μπογκντάνοβιτς), ο οποίος δούλευε πιο σκληρά από όλους. Κάποια μέρα θα κερδίσουμε και το χρυσό!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…