Κεντρική Ασίστ Shadow “Παράδειγμα προς μίμηση για νέα παιδιά”

“Παράδειγμα προς μίμηση για νέα παιδιά”

Η είσοδος του Νίκου Γκάλη στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame περιποιεί τιμή για το ελληνικό μπάσκετ κι εν γένει για τον ελληνικό αθλητισμό. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) απέστειλε επιστολή στον “γκάνγκστερ“, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του προς τον άνθρωπο που άλλαξε τον ρου στην ιστορία του μπάσκετ στη χώρα μας.

Αναλυτικά:

“Αξιότιμε κύριε Γκάλη,

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αισθάνεται την ανάγκη να σας εκφράσει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια για την υπέρτατη τιμή που βιώσατε με την επίσημη είσοδο σας στο Hall of Fame.

Η ύψιστη αυτή διάκριση, πρωτόγνωρη για Έλληνα αθλητή, περιποιεί τιμή για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου αποτελούν οι αθλητικοί συντάκτες. Η αγωνιστική σας αξία, αλλά και το ήθος που συνοδεύει την εν γένει παρουσία σας στα αθλητικά δρώμενα του τόπου αποτέλεσαν και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση χιλιάδων νέων παιδιών.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για όλα όσα έχετε προσφέρει. Ευχόμαστε και στο μέλλον να κατακτήσετε κι άλλες κορυφές και να εξακολουθείτε να διδάσκετε με το παράδειγμα σας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…