Κεντρική Ελλάδα Παπαϊωάννου: “Να βγει ο Πανελλήνιος από την παρακμή”

Παπαϊωάννου: “Να βγει ο Πανελλήνιος από την παρακμή”

panellinios synentefxi typou septemvrios 2017

Ο Ολυμπιονίκης του τζούντο Χάρης Παπαϊωάννου, ο κύριος Βασίλης Γκούμας και η κυρία Ελένη Σκόπα παραχώρησαν, σήμερα το μεσημέρι, μια συνέντευξη Τύπου μιλώντας για τα προβλήματα που υπάρχουν στον Πανελλήνιο αλλά και για όλα εκείνα τα προβλήματα που δημιούργησαν παλαιότερες διοικήσεις και κατάφεραν να ξεπεραστούν. Οι ίδιοι πρώτα μίλησαν στους δημοσιογράφους και στη συνέχεια δέχτηκαν ερωτήσεις.

Ο Χάρης Παπαϊωάννου είπε: “Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκεστε εδώ σήμερα τους συντελεστές, τους δημοσιογράφους, μας τιμάτε με την παρουσία σας. Θα ήθελα να γνωρίζετε πως έχουν προγραμματιστεί εκλογές για τις 15 Νοεμβρίου ώστε να βγει νέα διοίκηση και να βγει ο Πανελλήνιος από την παρακμή. Θέλω να μάθει όλος ο κόσμος ότι είμαστε Πανελλήνιοι και ότι αγαπάμε όλους τους ανθρώπους και τα παιδιά. Πέρα από τα κόμματα, τις ιδεολογίες τις φυλετικές διακρίσεις έχουμε κάνει πολλά πράγματα που δεν θέλουμε να τα διατυμπανίσουμε και είμαστε πάντα εδώ οποιαδήποτε στιγμή. Η συμπαράσταση σας όπου χρειάζεται μας δίνει δύναμη”.

Ο Βασίλης Γκούμας τόνισε: “Να σας ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου. Αυτός ο σύλλογος έχει μια ιστορία 130 ετών. Πέρασε Χούντες και επιβίωσε με το να βγάζει αθλητές, έπεσε στην παρακμή και στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις. Είμαστε ο φράχτης στη νεολαία που έχει μπλέξει με ουσίες. Όλοι περάσαμε από εδώ και γίναμε σπουδαίοι άνθρωποι. Αποχώρησε ο Κυριακού και δεν υπήρχε τίποτα εδώ μέσα, μέχρι και το προσωπικό ήταν 10 μήνες απλήρωτο. Υπάρχουν πολλά παλιά χρέη και οι ακαδημίες είναι η μόνη πηγή χρημάτων. Όταν το ΣΔΟΕ έκανε έρευνα, βρέθηκαν παραβάσεις και μας επέβαλαν πρόστιμο 9.000.000 ευρώ διότι δεν απέδωσαν το ΦΠΑ.Όταν δουλεύεις “μαύρα”, κάνεις παραβάσεις. Εμείς και προσωπικό πληρώσαμε και δώρα και διαπραγματευόμαστε το πρόστιμο. Σταματήσαμε τη διαρροή του χρήματος. Έχουμε προσλάβει 11 παιδιά ανέργους και αυτοί μας έκαναν αγωγές. Και δεν είπα την παραμικρή υπερβολή”.

Η Ελένη Σκόπα υποστήριξε: “Το 2016 υπήρχε διοίκηση η οποία παραιτήθηκε διότι παρενέβησαν οι αθλητές και έκριναν πως δεν είναι κατάλληλη. Υπάρχουν αλλοιώσεις στα βιβλία, αλλοιώσεις με μπλάνκο. Εμείς δεν είχαμε γνώση και εννοείται τα καταγγείλαμε. Είναι πολύ άσχημο πραγματικά οι άνθρωποι που έφτασαν τον Πανελλήνιο σε αυτό το σημείο να έρχονται τώρα ως καταγγέλλοντες”.

Σε ερώτηση για την πηγή χρημάτων σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία απάντησαν“Το όνειρο να βρούμε χρήματα δεν είναι τόσο δύσκολο. Κάνοντας σωστές κινήσεις, με βάση τη λογική και αν σκεφτείτε ότι φάνηκε διαφορά από τον πρώτο μήνα το όνειρο είναι εφικτό. Εμείς μπορούμε. Από την άλλη, το φορολογικό χρέος δεν έχει καταλογιστεί ακόμα, είναι σε διαπραγματεύσεις. Όσον αφορά την ΕΥΔΑΠ ο σύλλογος δεν πλήρωνε για πάρα πολλά χρόνια και εμείς προσπαθούμε να διαπραγματευτούμε αυτό το ποσό κι αν δεν τα καταφέρουμε, δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε και θα ακολουθήσουμε τη νομική οδό”.

Σχετικά, τέλος, με τις καταγγελίες ρατσιστικών συμπεριφορών, οι ιθύνοντες υπογράμμισαν: “Πρέπει να βρεθεί κάποιος να τα καταγγείλει όλα αυτά. Προσφυγόπουλα, μετανάστες παιδιά τέτοιων οικογενειών έρχονται εδώ κάθε Σάββατο. Έχουμε χιλιάδες γράμματα και ευχαριστίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…