Κεντρική Β' Εθνική “Ολυμπιονίκης” ο Φωτόπουλος!

“Ολυμπιονίκης” ο Φωτόπουλος!

fotopoulos

fotopoulos

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Πανελληνιού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι “Ολυμπιονίκες” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φωκίωνα Φωτόπουλου, ο οποίος θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Θανάση Μπουλιάκη.

Η ανακοίνωση:
“Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Πανελληνίου ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Φωκίων Φωτόπουλο. Πρόκειται για έναν 18χρονο παίκτη (1μ97), ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Ο γεννημένος στις 23/10/99 παίκτης, αγωνίζονταν για τρία χρόνια στον Δούκα, με τον οποίο έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα ΕΣΚΑ, την 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2013-’14 και τη 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2014-’15, όταν και ανακηρύχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας.

Αυτά όσο αγωνίζονταν στο παιδικό. Με το εφηβικό κατέκτησε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, ενώ πέρυσι ήταν μέλος της εφηβικής και ανδρικής ομάδας του Περιστερίου, ενώ ήταν και στην προεπιλογή της Εθνικής Εφήβων.

Πρωτοετής στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, αποτελεί την τρίτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας μας, που προχωρά με σταθερά βήματα στη στελέχωση του συνόλου, το οποίο -υπό την καθοδήγηση του Θανάση Μπουλιάκη– θα αγωνιστεί στη Β’ εθνική κατηγορία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …