Κεντρική A2 Ο Διαμαντίδης στις ακαδημίες της Καστοριάς (pics)
A2

Ο Διαμαντίδης στις ακαδημίες της Καστοριάς (pics)

Η πρώτη συγκέντρωση των ακαδημιών του Α.Σ. Καστοριάς ενόψει της νέας σεζόν έγινε με την παρουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη, το όνομα του οποίου φέρει το κλειστό της πόλης μιας κι είναι η γενέτειρά του.

Ο Διαμαντίδης απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των νεαρών αθλητών και τόνισε την ιδιαίτερη σημασία του σχολείου λέγοντας χαρακτηριστικά: “Παίζουμε μπάσκετ γιατί μας αρέσει, μαθαίνουμε τα βασικά του αλλά και το πώς να συνεργαζόμαστε γιατί το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα”.

Η ανακοίνωση:

“Με την παρουσία του συμπατριώτη μας Δημήτρη Διαμαντίδη, που έγραψε ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, έγινε το πρωί της Κυριακής στο ΔΑΚ Καστοριάς, που φέρει το όνομά του, η πρώτη συγκέντρωση των ακαδημιών μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς. Οι μικροί αθλητές, μαζί με τους προπονητές τους και μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. Καστοριάς, είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά τη μεγάλη αυτή μπασκετική μορφή. Με μεγάλη χαρά ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε στα παιδιά και απάντησε στις πολλές και εύστοχες ερωτήσεις τους, τονίζοντάς τους ότι στην ηλικία που βρίσκονται, το πιο σημαντικό και πάνω απ’ όλα είναι το σχολείο και το μπάσκετ έρχεται μετά. “Παίζουμε μπάσκετ γιατί μας αρέσει, μαθαίνουμε τα βασικά του αλλά και το πώς να συνεργαζόμαστε γιατί το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα”, είπε.

Οι ακαδημίες του Α.Σ. Καστοριάς χάρισαν στον Δημήτρη Διαμαντίδη μία φανέλα του συλλόγου, με το #13, το νούμερο που φορούσε πάντα στην αθλητική του πορεία, ευχαριστώντας τους για τη χειρονομία τους αυτή. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δέχθηκε και τις ευχαριστίες της κ. Αθηνάς Δίτσιου, εκ μέρους του πατέρα της, προέδρου του Α.Σ. Καστοριάς, Ναούμ Δίτσιου (ο οποίος απουσίαζε από την εκδήλωση αυτή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), για την παρουσία του στην πρώτη συγκέντρωση των ακαδημιών του συλλόγου. Το “παρών” στην εκδήλωση, έδωσε και ο σύλλογος “ΚΕΛΕΤΡΟΝ – Αγάπη για το παιδί”. Στο τέλος, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, υπέγραψε σε μπάλες και φανέλες των παιδιών και φωτογραφήθηκε μαζί τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Αποκλειστικό: Κάτοικος Αγρινίου ο Tony Woods

Στο ελληνικό παρκέ και συγκεκριμένα στον ΑΟ Αγρινίου επιστρέφει ο Tony Woods. Όπως αναφέρο…