Κεντρική NBA Μίλησε για όλους και για όλα ο Έρβινγκ
NBA

Μίλησε για όλους και για όλα ο Έρβινγκ

kyrie irving celtics

kyrie irving celtics

Ο Κάιρι Έρβινγκ παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τους Μπόστον Σέλτικς, με τον “Uncle Drew” να μιλά αναλυτικά για τις σχέσεις του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, από του οποίου τη “σκιά” ήθελε να απεμπλακεί, ώστε να γίνει πρωταγωνιστής σε κάποια άλλη ομάδα. Ακόμη, αναφέρθηκε και στους λόγους που τον οδήγησαν στη Βοστόνη, έπειτα από 6 συναπτά χρόνια στο Οχάιο.

“Δεν του έχω μιλήσει και το έκανα για το καλό όλων μας”, τόνισε ο Έρβινγκ, ο οποίος προτίμησε να σιωπήσει, ώστε να μην παρερμηνευτούν τα λόγια του. Φρόντισε, φυσικά, να πλέξει το εγκώμιο του “βασιλιά”, ευχαριστώντας τον για όσα του προσέφερε: “Θα ήταν ψέμα αν δεν σας έλεγα πόσα πολλά πράγματα έμαθα από αυτόν τον άνθρωπο. Ρωτάτε πολλούς από τους μεγάλους παίκτες τι χρειάζεται για να είσαι σπουδαίος. Εγώ είχα τη μοναδική ευκαιρία να παίξω μαζί με έναν από τους καλύτερους και ήταν καταπληκτικό”.

Ακόμη, ο νέος παίκτης των Σέλτικς αναφέρθηκε εκτενώς στους λόγους που τον οδήγησαν στο να ζητήσει ανταλλαγή: “Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση στην αρχή αλλά μετά αρχίζεις να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να καταλαβαίνεις το μέγεθος αυτών που μπορείς να καταφέρεις. Είμαι πολύ ευγνώμων, όχι μόνο προς τους τους φανς του Κλίβελαντ αλλά προς ολόκληρο το Οχάιο, όπως και στον ΛεΜπρόν, ο οποίος με ενσωμάτωσε σε αυτή την εξαιρετική ομάδα του Κλίβελαντ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…