Κεντρική Διεθνή Μίλησε εναντίον του Μεσίνα ο Μπάουμαν

Μίλησε εναντίον του Μεσίνα ο Μπάουμαν

patrick baumann

patrick baumann

Η κόντρα ανάμεσα σε Ευρωλίγκα και FIBA, σε συνδυασμό με τον αντίκτυπο που έχει αυτή πάνω στο παιχνίδι του μπάσκετ οδήγησε τον Έτορε Μεσίνα σε ένα ξέσπασμα εναντίον της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου. Ο κόουτς της Εθνικής Ιταλίας μίλησε ευθέως για τη δυσλειτουργικότητα των επικείμενων προκριματικών του Μουντομπάσκετ, εξαιτίας της απουσίας των πρωτοκλασάτων μονάδων και έκανε λόγο για “ντροπή” και “ταπείνωση” των παικτών. Όλα αυτά, φυσικά, δεν έμειναν αναπάντητα.

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν επιτέθηκε στον Μεσίνα, παροτρύνοντάς τον να κοιτάει τη δουλειά του: “Ο Μεσίνα είναι προπονητής και το μόνο που θα έπρεπε να σκέφτεται είναι η προπονητική. Μπορεί να είναι απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν θα μπορεί να είναι προπονητής σε Εθνική ομάδα στο μέλλον αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα όσα δήλωσε ήταν ανάρμοστα. Ο καθένας πρέπει να σέβεται τον ρόλο του”, τόνισε ο Μπάουμαν στη Gazzeta Dello Sport.

Επίσης, ο Μπάουμαν έκανε αναφορά και στον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας, Τζιάνι Πετρούτσι, λέγοντας πως ο Μεσίνα θα έπρεπε να τον… ακούει και λίγο, καθώς έχει ήδη εκφράσει την άποψή του, σχετικά με την ύπαρξη των προκριματικών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…