Κεντρική Basket League Άρης Καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη

Καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη

Argiropoulos aris

Argiropoulos aris

Ο τυφώνας Χάρβεϊ πρέπει να… υπολείπεται σε ένταση από το.. τσουνάμι που πνίγει τον Άρη. Τις εξελίξεις τις παρακολουθείτε, με τις παραιτήσεις ανθρώπων που έμειναν όρθιοι στα δύσκολα και (το σημαντικότερο) κράτησαν όρθιο τον “Αυτοκράτορα“. Η συνέχεια είναι εξίσου αρνητική για τους “κίτρινους“.

Ο δικηγόρος Νίκος Πετράτος, εκπροσωπώντας μια σειρά από αθλητές (Χαραλαμπίδης, Αργυρόπουλος, Μπάρλος, Κουμπούρας, Ντικούδης, Μπετς, Ντάφι) προχώρησε σε καταγγελία του συμβιβασμού (σ.σ. από το άρθρο 99 και τις ευεργετικές για τον Άρη διατάξεις), καθώς η ΚΑΕ δεν κατέβαλλε τις δόσεις.

Πλέον η διοίκηση του Άρη έχει δύο επιλογές: Η μία να καταβάλλει το ποσό των 27.500 ευρώ σε πέντε μέρες, η άλλη να προχωρήσει σε εκχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ανάλογου ποσού, ώστε οι παίκτες να εξοφληθούν μέχρι 30/06. Όπως αντιλαμβάνεστε και η μία, και η άλλη περίπτωση καλές δεν είναι για τον Άρη, που χάνει μια ευνοϊκή ρύθμιση κι υποχρεώνεται άμεσα να καταβάλλει χρήματα ή μέρος των εγγυημένων εσόδων του.

Οι παίκτες θα εξοφληθούν (οριστικά και αμετάκλητα) νωρίτερα απ’ ότι θα συνέβαινε, αν ο Άρης ήταν συνεπής ως προς τις υποχρεώσεις του απέναντί τους. Η θηλιά σφίγγει περισσότερο για τους “κίτρινους“, που απέναντι στον… τυφώνα δεν έχουν ούτε ομπρέλα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Euroleague: Ασίστ του Απριλίου αυτή του Ουόκαπ στον ΜακΚίσικ (vid)

«Τραβάει τα βλέμματα» η ασίστ του Ουόκαπ στο Top-10 της Euroleague. Η Εuroleague έδωσε στη…