Κεντρική Basket League Κύμη “Ιδιαίτερη τιμή το συγκεκριμένο βραβείο”

“Ιδιαίτερη τιμή το συγκεκριμένο βραβείο”

theodorou

theodorou

Όπως έγινε γνωστό η Κύμη θα παραλάβει το βραβείο ήθους για την περασμένη σεζόν, λόγω της συμπεριφοράς της ομάδας και των φίλων της.

Έτσι οι άνθρωποι της Κύμης θα παραλάβουν το βραβείο τους στην κλήρωση της Basket League, που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Αλέξανδρος Θεοδώρου, έστειλε το δικό του μήνυμα: “Την Τρίτη (05/09), κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί και απονομή των βραβείων σε όσους ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά. Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, στην ομάδα μας θα απονεμηθεί ένα πολύ σημαντικό βραβείο, το βραβείο ήθους! Θεωρώ ιδιαίτερη αυτήν τη βράβευση, αφού δεν αφορά μόνο τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης. Αφορά όλη την “οικογένεια” του συλλόγου μας και προπαντός το φίλαθλο κόσμο μας, που σε κάθε μας εντός έδρας ματς έδειξε το πόσο φιλόξενοι και πολιτισμένοι είναι οι Ευβοείς φίλαθλοι. Επιπλέον, νιώθω ότι επιβραβεύεται ο τρόπος που έχουμε επιλέξει να πορευτούμε σε αυτόν το χώρο από την πρώτη ημέρα που δημιουργήσαμε αυτήν την ομάδα, έχοντας πάντα ως πρώτο μέλημά μας το σεβασμό στον αντίπαλο. Η επιβράβευση αυτή μας δικαιώνει και μας δείχνει τον δρόμο στον οποίο πρέπει να συνεχίσουμε να πορευόμαστε”.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση: “Την προσεχή Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League, στο πλαίσιο της οποίας θα διεξαχθούν και οι βραβεύσεις όσων ξεχώρισαν στο περσινό πρωτάθλημα. Με έγγραφο που μας απέστειλαν εχθές οι διοργανωτές, μας πληροφόρησαν πως στην ομάδα μας θα απονεμηθεί το βραβείο Ήθους 2016/17, για την παρουσία των φιλάθλων, των παραγόντων και των αθλητών μας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως τιμητικό βραβείο, που απεικονίζει έμπρακτα την προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι στον Σύλλογο για να προάγουμε μέσω της ομάδας μας το “ευ αγωνίζεσθαι” “.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…