Κεντρική NBA “Οι ηγέτες δεν παίρνουν ρεπό” (vid)
NBA

“Οι ηγέτες δεν παίρνουν ρεπό” (vid)

giannis antetokounmpo bucks

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στο επίσημο κανάλι των Μπακς και αναφέρθηκε στον ηγετικό ρόλο που ετοιμάζεται να αναλάβει φέτος, ενώ σχολίασε και την συμφωνία με την εταιρία ένδυσης του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα φόργουορντ:

Για την αυτοπεποίθηση του: “Πλέον έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δεν φοβάμαι να κάνω λάθη. Έχω μεγαλώσει τόσο ως άνθρωπος όσο και ως παίκτης. Όταν βγαίνω στο παρκέ ξέρω τι πρέπει να κάνω, οι συμπαίκτες μου ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, τους μιλάω περισσότερο και όπως είπα έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση”.

Για τον ρόλο του ηγέτη: “Για να είσαι ο ηγέτης της ομάδας πρέπει πάντα ακριβής! Ακόμα και αν έχεις μια άσχημη μέρα, όταν έρθεις στην προπόνηση πρέπει να είσαι, όπως πρέπει να είσαι. Να είσαι ηγέτης. Να μιλάς στους συμπαίκτες του. Να ακούνε εκείνοι τη φωνή σου. Μόνο έτσι μπορείς να ηγηθείς. Οι ηγέτες δεν παίρνουν ρεπό!”.

Για την εταιρία ένδυσης: “Περιμένω τις επόμενες τρεις μέρες να δω τι θα γίνει με την ΝΙΚΕ. Όμως όλα αυτά έχουν την πλάκα τους. Είναι ωραίο να είσαι free agent στα παπούτσια! Σου στέλνουν πολλά ζευγάρια, εκ των οποίων τα περισσότερα τα έχω δώσει στα αδέρφια μου. Είναι απίστευτη η εμπειρία που το ζω αυτό το πράγμα μαζί με την οικογένειά μου. Όλες οι εταιρείες που με προσεγγίζουν, η ΝΙΚΕ, η Adidas κάνουν το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Όμως δεν έχω αποφασίσει ακόμα…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…