Κεντρική NBA Έρβινγκ: “Δεν θα ρωτήσω κανέναν για το τι θέλω να κάνω”
NBA

Έρβινγκ: “Δεν θα ρωτήσω κανέναν για το τι θέλω να κάνω”

kyrie irving celtics 1

kyrie irving celtics 1

Ξεκάθαρος ήταν ο Κάιρι Έρβινγκ σε συνέντευξή του στο ESPN, τονίζοντας ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από το Κλίβελαντ δεν είχε να κάνει με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, παρά μόνο με τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Ωστόσο, φρόντισε να τονίσει ότι δεν χρειάστηκε να μιλήσει στον “βασιλιά”, σχετικά με τους στόχους και τα μελλοντικά πλάνα του.

Δεν νομίζω ότι χρωστάει κανείς κάτι σε κάποιον, σχετικά με το τι θέλεις να κάνει στη ζωή του. Δεν είναι κάτι προσωπικό. Δεν θέλω να μιλήσω εναντίον της ομάδας ή κάποιου προσώπου επειδή αγαπώ το Κλίβελαντ“, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο “Uncle Drew” τόνισε ότι είναι τρομερά διψασμένος να αγωνιστεί με τη φανέλα της Βοστόνης και να γίνει ο παίκτης που πάντα ήθελε: “Ανυπομονώ να γίνω όπως φανταζόμουν ανέκαθεν τον εαυτό μου, δηλαδή να είμαι ένας εξαιρετικός πόιντ-γκαρντ σε μια εξαιρετική ομάδα. Θέλω να βγαίνω από τα πικ-εν-ρολ και να διαμελίζω την άμυνα!”, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν είναι απλά ο παίκτης που παίζει συνέχεια ένας-εναντίον-ενός.

Τέλος, ο Έρβινγκ αναφέρθηκε στις ενδεχόμενες δυσκολίες που θα υπάρξουν, λόγω της ανομοιογένειας στην ομάδα, καθώς μονάχα 4 παίκτες των Σέλτικς έχουν παραμείνει από την περσινή σεζόν. Η συμπεριφορά του δείχνει, όμως, ότι η νέα αυτή σελίδα που έχει ανοίξει στην καριέρα του τον έχει ενθουσιάσει υπέρμετρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…