Κεντρική Eurobasket Έπεσε στα “μαλακά” ο Μάρκανεν

Έπεσε στα “μαλακά” ο Μάρκανεν

lauri markkanen 1

lauri markkanen 1

Ο Λάουρι Μάρκανεν αποτελεί μια από τις ατραξιόν του φετινού Ευρωμπάσκετ, με τον 20χρονο φόργουορντ να επιδεικνύει με πολύ εμφατικό τρόπο την κλάση του και το ταλέντο του στα δύο πρώτα ματς της Εθνικής Φινλανδίας. Οι πάντες, όμως, τρόμαξαν κατά την τελευταία φάση του χθεσινού ματς εναντίον της Σλοβενίας, με τον παίκτη των Σικάγο Μπουλς να πατάει άσχημα το πόδι του στο έδαφος, στην προσπάθειά του να σουτάρει για 3. Ο Μάρκανεν αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ αλλά τελικά, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκανεν αποχώρησε δίχως κάποια βοήθεια από το γήπεδο μετά τη λήξη του αγώνα, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να αναμένονται από λεπτό σε λεπτό. Αρκετά δημοσιεύματα, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο παίκτης των Σικάγο Μπουλς ενδέχεται να δώσει κανονικά το παρών στον σημερινό αγώνα της Φινλανδίας εναντίον της Πολωνίας (20:00). Βάσει των τωρινών δεδομένων, ο σταρ των οικοδεσποτών του Α’ομίλου δεν πρόκειται να λείψει από το ματς με την Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσία του Μάρκανεν μέχρι στιγμής είναι εντυπωσιακή, καθώς έχει 23 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1 τάπα ανά αγώνα στα δύο πρώτα παιχνίδια, δείχνοντας ότι αποτελεί την επιτομή του ευέλικτου πάουερ φόργουορντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…