Κεντρική Ψαγμένα Ελλάδα – Ρωσία: Η ώρα της επιστροφής στην ελίτ!

Ελλάδα – Ρωσία: Η ώρα της επιστροφής στην ελίτ!

ethniki 1

ethniki 1

Η ώρα της μεγάλης μάχης με τη Ρωσία έφτασε!
Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει το απόγευμα (18:45) την ομάδα του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Eurobasket 2017.

Οι παίκτες του Κώστα Μίσσα έχουν ένα και μοναδικό πράγμα στο μυαλό τους κι αυτό δεν είναι άλλο από την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης που θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή της Εθνικής Ελλάδας στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η “γαλανόλευκη” θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να μπει στη ζώνη των μεταλλίων και να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο μετά το μακρινό 2009. Το έργο της “επίσημης αγαπημένης”, βέβαια, μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μιας και οι Ρώσοι έχουν παρουσιάσει εξαιρετική εικόνα στο φετινό Ευρωμπάσκετ, έχοντας ηττηθεί μόνο από τη Λετονία, ενώ στην προηγούμενη φάση διέλυσαν την υπολογίσιμη Κροατία.

Ο Αλεξέι Σβεντ, ο Τιμοφέι Μοζγκόφ κι οι υπόλοιποι ποιοτικοί παίκτες του Μπαζάρεβιτς θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στην Εθνική Ελλάδας, η οποία με εμφάνιση σαν κι αυτή με τη Λιθουανία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τους Ρώσους.

Το πρόγραμμα (13/09):
18.45 Ελλάδα-Ρωσία ΕΡΤ1
21.30 Ιταλία-Σερβία ΕΡΤ1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…