Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης”

“Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης”

Αρκετή δουλειά σε άμυνα και επίθεση χρειάζεται ακόμη ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο. Παράλληλα, ανέφερε ότι η ομάδα του Πειραιά έχει ποιότητα και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Χρειαζόμαστε δουλειά, δεν έχουμε βρει τους αυτοματισμούς μας, χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές αδυναμίες στην άμυνα, δεν είναι του στυλ μας, δεχτήκαμε 49 πόντους, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα βελτιώθηκε και κρατήσαμε τη διαφορά ως το τέλος.

Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, η νίκη ή η ήττα, μας ενδιαφέρει να ενταχθούν τα νέα παιδιά, οι παλιοί ξέρουν τι θέλουμε και αυτό που κοιτάμε είναι το πάντρεμα μεταξύ νέων και παλιών παικτών. Πρόκειται για παίκτες ποιότητας, έχουμε ποιότητα, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και έχουμε περιθώρια βελτίωσης γιατί ακόμη δεν έχουμε φτάσει στα επίπεδα που θέλουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους διοργανωτές, την περιφέρεια, τον Δήμο, τις τοπικές αρχές, την τοπική Ένωση, το τουρνουά, στη δεύτερη του χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη αίγλη, εύχομαι να γίνει θεσμός, παιχνίδια επιπέδου Ευρωλίγκας είναι πολύ όμορφα να τα βλέπει ο κόσμος από κοντά”.

Από την πλευρά του ο Μπράιαν Ρόμπερτς σημείωσε: “Τα φιλικά είναι γι αυτό τον λόγο, για να βρεθούμε ως ομάδα και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Δυστυχώς μας έλειπαν τρεις βασικοί παίκτες απέναντι στη Μακάμπι, στην καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει έως τώρα. Ακόμη “χτίζουμε” το παιχνίδι μας, θέλαμε όμως, να τρέξουμε και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Μένουν ακόμη δύο φιλικά πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων και έχουμε δουλειά ακόμη μπροστά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Δύσκολα του Λαντέιλ

Ο Τζοκ Λαντέιλ φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, αλλά δύσκολα θα ολοκλη…