Κεντρική Basket League Κύμη Διέπρεψε στο Ευρωμπάσκετ κι έρχεται Ελλάδα!

Διέπρεψε στο Ευρωμπάσκετ κι έρχεται Ελλάδα!

okereafor

okereafor

Οι άνθρωποι της Κύμης τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, μιας και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Εύβοιας, Τέντι Οκερεαφόρ, διέπρεψε στο Ευρωμπάσκετ με τη φανέλα της Μεγάλης Βρετανίας.

Οι Βρετανοί αποκλείστηκαν δίχως να καταφέρουν να πανηγυρίσουν ούτε μία νίκη, ωστόσο ο γκαρντ της Κύμης πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Οκερεαφόρ αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στην Ελλάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη.

Η ενημέρωση της Κύμης:
“Ο Teddy Okereafor ολοκλήρωσε εχθές την παρουσία του στο Eurobasket 2017, με την Εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας να χάνει από την Ρωσία και να αποκλείεται από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Μπορεί λοιπόν η ομάδα του να αποχώρησε από το Eurobasket χωρίς να καταφέρει να πετύχει νίκη, ο ίδιος ο Okereafor όμως φρόντισε με τις εμφανίσεις του να …αφήσει  το στίγμα του στην διοργάνωση. Ο γκαρντ της Κύμης σε 5 παιχνίδια είχε 9,6 πόντους, 4,6 ασίστ και 4,2 ριμπάουντ κατά μ.ο. , σουτάροντας μάλιστα με ποσοστό 50% έξω από την γραμμή των τριών πόντων! Το καλύτερο του ματς το πραγματοποίησε απέναντι στην πολύ δυνατή Σερβία, όταν σε 32 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 17 πόντους και έδωσε 4 ασίστ, ενώ απέναντι στην Λετονία σημείωσε 12 πόντους και μοίρασε 9 ασίστ.

Ο Άγγλος παίκτης αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας  στην χώρα μας για να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του ΓΣ Κύμης κ. Γιάννη Καστρίτη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…