Κεντρική Basket League Κύμη “Δεν έχουμε ακόμη την ομοιογένεια που θέλουμε”

“Δεν έχουμε ακόμη την ομοιογένεια που θέλουμε”

giannis kastritis kymi kimi

giannis kastritis kymi kimi

Η Κύμη αύριο (23/09, 17:00) θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, καθώς θα αντιμετωπίσει τον ΓΣΛ Φάρο για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης, τόνισε ότι η ομάδα δεν έχει ακόμη την ομοιογένεια που θα ήθελε, αλλά σημείωσε ότι θα αντιμετωπίσουν το ματς με σοβαρότητα και θα αγωνιστούν με πάθος για τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Η ομάδα μας βρίσκεται ήδη στο τέλος της 5ης εβδομάδας της προετοιμασίας της, αλλά στην ουσία το ρόστερ μας ολοκληρώθηκε στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε και τώρα άρχισε να προπονείται όλη η ομάδα μαζί. Το προηγούμενο διάστημα δεν μας έλειψαν κάποιοι μικροτραυματισμοί, που σε συνδυασμό με την απουσία των τελευταίων χρονικά μεταγραφικών προσθηκών μας δεν μας επέτρεψαν να προπονηθούμε πλήρεις και να αγωνιστούμε πλήρεις στα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε.

Παρ’ όλα αυτά, το τεχνικό επιτελείο είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται, καθώς και από την διάθεση και το πάθος που δείχνουν όλοι οι παίκτες στην προπόνηση. Είναι ξεκάθαρο ότι μέρα με την μέρα θα γνωριζόμαστε καλύτερα αγωνιστικά και θα πατάμε καλύτερα στο παρκέ ως ομάδα.

Στόχος μας είναι να είμαστε απολύτως έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος.Όπως ανέφερα, στα φιλικά μας παιχνίδια είχαμε πολλές απουσίες, όμως καταφέραμε να δούμε τόσο κάποια πράγματα που μας ικανοποίησαν, όσο φυσικά και συγκεκριμένα πράγματα που χρειάζονται βελτίωση.

Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού είμαστε μια καινούρια ομάδα και σε αγωνιστικό δυναμικό και σε τεχνικό τιμ. Οπότε χρειάζεται πολύ επιμονή από όλους μας και πολύ δουλειά, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο ομοιογένειας.

Τώρα βέβαια προέχει το παιχνίδι του Σαββάτου, που είναι η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, δουλέψαμε πολύ την τακτική μας και τον τρόπο που θέλουμε να παρουσιαστούμε επιθετικά και αμυντικά.

Σίγουρα αυτό το παιχνίδι είναι ένα πολύ καλό τεστ για να δούμε σε ποιο ακριβώς σημείο βρισκόμαστε αυτήν την στιγμή, γνωρίζοντας βέβαια ότι δεν έχουμε ακόμη την ομοιογένεια που θα θέλαμε. Παράλληλα όμως είναι και ένα επίσημο παιχνίδι, για έναν θεσμό που τον θεωρούμε πολύ σημαντικό. Θα το αντιμετωπίσουμε με την σοβαρότητα που του αρμόζει και θα αγωνιστούμε με πάθος για την για την νίκη, όπως θα κάνουμε σε κάθε παιχνίδι φέτος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…