Κεντρική Eurobasket “Απίστευτο αυτό που πέτυχα, θέλουμε τον τίτλο”

“Απίστευτο αυτό που πέτυχα, θέλουμε τον τίτλο”

gasol 3

gasol 3

Η Ισπανία ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την φάση των ομίλων, αφού πέτυχε 5 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Όμως το γεγονός που προκάλεσε δέος απέναντι στην Ουγγαρία, ήταν η πρωτιά του Πάου Γκασόλ στην λίστα των πρώτων σκόρερ όλων των εποχών του Ευρωμπάσκετ.

Ο φόργουορντ των Σπερς μίλησε για τη συγκεκριμένη πρωτιά, ενώ αναφέρθηκε και πρόσθεσε πως μοναδικός στόχος των Ισπανών είναι το χρυσό μετάλλιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 37χρονου:

“Είμαι πολύ ευγνώμων που κατάφερα να κάνω κάτι τόσο εξωπραγματικό! Αυτό σημαίνει πως έχω καταπληκτικούς προπονητές, ήμουν μέρος σπουδαίων ομάδων και αυτά είναι πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων. Είμαστε εδώ για να παίρνουμε πρωταθλήματα και μετάλλια. Αυτός είναι ο στόχος μας! Να προχωράμε μπροστά και να ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στον στόχο μας. Είναι ωραίο όλο αυτό, αλλά είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το Ευρωμπάσκετ“.

Ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα σε Πάρκερ και Νοβίτσκι: “Ο Τόνι και ο Ντιρκ είναι εκ των σπουδαίων παικτών στο διεθνές μπάσκετ. Είναι ειλικρινά πολύ ωραίο να είσαι στην ελίτ μαζί τους. Είναι τιμή μου και είμαι πολύ περήφανος“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…