Κεντρική Eurobasket “Απέχουμε 40 λεπτά από το όνειρο”

“Απέχουμε 40 λεπτά από το όνειρο”

milan macvan serbia

milan macvan serbia

Ο Μίλαν Μάτσβαν έχει σημαντική συνεισφορά στην πορεία της Εθνικής Σερβίας έως τον τελικό του Ευρωμπάσκετ, αποτελώντας το βασικό 4άρι της ομάδας και έχοντας πολύτιμη συνεισφορά τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι. Σε δηλώσεις του, τις οποίες μετέφερε το hotsport.rs, ο παίκτης της Μπάγερν μίλησε για τα τεκταινόμενα του ημιτελικού εναντίον της Ρωσίας, καθώς και για το παιχνίδι του μεγάλου τελικού κόντρα στη Σλοβενία.

“Δεν θα μπορούσε να είναι εύκολος αγώνας. Πήραμε διαφορές 10-12 πόντων αλλά έχουν πολύ υψηλή ποιότητα και ειδικά ο Σβεντ, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ο MVP της διοργάνωσης. Το ματς ήταν εκπληκτικό και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό και απέχουμε μόλις 40 λεπτά από αυτό που όλοι ονειρευόμαστε”, ήταν τα λόγια του Μάτσβαν.

Για τον τελικό απέναντι στους “υπερηχητικούς” Σλοβένους, ο Μάτσβαν τόνισε: “Δεν σκεφτόμασταν τον τελικό χθες γιατί προετοιμαζόμασταν για αυτό το ματς. Περιμένουμε πλέον το παιχνίδι εναντίον της Σλοβενίας, η οποία παίζει εκπληκτικά. Δεν έχουν χάσει κανένα ματς και παίζουν ομαδικά, έχοντας δύο εξαιρετικούς παίκτες, τον Ντράγκιτς και τον Ντόντσιτς. Δεν θα είναι εύκολο για μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…