Κεντρική Basket League Κύμη Αλλαγή ώρας στο Κύμη – ΤΣΣΚΑ

Αλλαγή ώρας στο Κύμη – ΤΣΣΚΑ

kymi kimi

kymi kimi

Στις 15:00 κι όχι στις 17:00, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα πραγματοποιηθεί τελικά το φιλικό της Κύμης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως ενημέρωσε η ομάδα της Εύβοιας.

Η ανακοίνωση:
“Το σπουδαίο και ιστορικό φιλικό παιχνίδι του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πλησιάζει και έχουμε μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, όπως ήταν εξαρχής προγραμματισμένο, αλλά θα αρχίσει τελικά στις 15:00 και όχι στις 17:00.

Η ομάδα της ΤΣΣΚΑ βρίσκεται από εχθές στην Ελλάδα, με επικεφαλής τον προπονητή Δημήτρη Ιτούδη και με σπουδαίους παίκτες όπως ο Κάιλ Χάινς, ο Οθέλο Χάντερ, ο Ουίλ Κλάιμπερν, ο Κόρι Χίγκινς και ο Βίκτορ Χριάπα. Κατά την παραμονή τους στην χώρα μας θα δώσουν μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το ματς της Παρασκευής με την Κύμη. Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Γιάννης Καστρίτης θα έχει την ευκαιρία σε αυτό το παιχνίδι να δει την ετοιμότητα των παικτών του απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και να κάνει τις τελευταίες δοκιμές ενόψει της αναμέτρησης του Κυπέλλου με τον Φάρο Λάρισας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…