Κεντρική Ασίστ Shadow Τους πήρε… παραμάζωμα (pics)

Τους πήρε… παραμάζωμα (pics)

papagiannopoulos sotiris2

papagiannopoulos sotiris2

Η ζωή κύκλους κάνει, υποστηρίζουν πολλοί, ενώ κάποιοι άλλοι λένε πως… η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Από όποια πλευρά και να το δούμε, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος μπορεί να είναι ικανοποιημένος. Ο Έλληνας στόπερ, πρόσφατα απέκλεισε με την Σουηδική ομάδα στην οποία αγωνίζεται τον ΠΑΟΚ από το Europa League, ενώ κάποιες εβδομάδες νωρίτερα είχε αποκλείσει με την Έστερσουντ τη Γαλατάσαραϊ.

papagiannopoulos sotiris danoi

Πώς συνδέονται όλα αυτά; Θυμίζουμε ότι ο Παπαγιαννόπουλος αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ (το 2015) και ο τότε προπονητής του, Ίγκορ Τούντορ μόλις 1,5 μήνα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, είχε αποφασίσει την απομάκρυνσή του από τον “Δικέφαλο“. Θεώρησε ότι δεν ταιριάζει στο στυλ του.

Από τότε ο Σωτήρης αγωνίζεται στην Έστερσουντ και όπως φαίνεται έχει βρει το δικό του… λιμάνι. Φέτος η κληρωτίδα είχε κέφια και αρχικά τον έφερε αντιμέτωπο με την τουρκική Γαλατάσαραϊ, όπου προπονητής είναι ο Τούντορ! Την απέκλεισε και το πανηγύρισε δεόντως, κρατώντας την ελληνική σημαία, ενώ στην επόμενη φάση κατάφερε να αποκλείσει και τον ΠΑΟΚ.

papagiannopoulos sotiris1

Ήρθε η ώρα της δικαίωσης για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, θα μπορούσε να πει κάποιος, ή απλά… έτσι είναι το ποδόσφαιρο! Ο ίδιος ο Σωτήρης, παιδί χαμηλών τόνων, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για “εκδίκηση” και πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να βοηθήσει την ομάδα του να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

papagiannopoulos sotiris danos

Όπως και να ‘χει, αυτός είναι που πανηγυρίζει (δικαίως) και το κάνει με όλη του τη μεγαλοπρέπεια, τυλιγμένος στην ελληνική σημαία. Ο Σωτήρης είναι ξάδερφος του Γιάννη και του Σωτήρη Ντάνου (στη φωτογραφία οι δύο Σωτήρηδες στο φυσικοθεραπευτήριο του Ντάνου), οι οποίοι δικαίως καμαρώνουν για τον… δικό τους άνθρωπο.

Πηγή: We24.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…