Κεντρική A2 To “ευχαριστώ” της Καρδίτσας
A2

To “ευχαριστώ” της Καρδίτσας

 

Καρδίτσα την περσινή χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και κατάφερε να πάρει την άνοδο για την Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο ΑΣΚ θέλησε, με ανακοίνωση του, να ευχαριστήσει επτά παίκτες από το περσινό ρόστερ, που δεν θα συνεχίσουν φέτος.

Αναλυτικά:

“Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ανανεώσεων, ο Α.Σ. Καρδίτσας οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους αθλητές που -για διαφορετικούς λόγους- δε θα βρίσκονται τη νέα περίοδο στην ομάδα και στο πρωτάθλημα της Α2.

Συγκεκριμένα, έμειναν ελεύθεροι οι Γρηγόρης Παππάς, Χρήστος Λάκκας, Κοσμάς Πανταζής, Παντελής Σκορδάς, Στέργιος Δόγρανλης. Στους δυο πρώτους αθλητές έγινε πρόταση ανανέωσης, όμως προτίμησαν άλλη μπασκετική «στέγη», κάτι που είναι απολύτως σεβαστό από μέρους του Α.Σ.Κ.. Σε όλους τους, αξίζει ένα «μπράβο» για τη συμβολή τους στην πορεία της ομάδας και την άνοδο για πρώτη φορά στην Α2 Εθνική.

Επίσης, έληξε η διετής υποσχετική του Μιχάλη Πάσσα, ο οποίος θα συνεχίσει στο Γ.Σ. Σοφάδων. Πρόκειται για έναν αθλητή που αποτέλεσε ενεργό μέλος της ομάδας σε δυο συνεχόμενες ανόδους, τίμησε τη φανέλα του Α.Σ.Κ. και ξεχώρισε με τον άψογο χαρακτήρα του.

Ειδική αναφορά αξίζει στο Χρήστο Ζωιτσάκο, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Καρδιτσιώτικου μπάσκετ. Ο Χρήστος, ήταν «παρών» σε δυο ανόδους της ομάδας μας και στα 17 του χρόνια, αποτελεί μια μεγάλη ελπίδα για το μπάσκετ της περιοχής.

Ειδικά για την επόμενη περίοδο, θα αγωνιστεί με υποσχετική ενός έτους στο Γ.Σ. Σοφάδων, προκειμένου να έχει αγωνιστικές παραστάσεις και εμπειρίες και να επιστρέψει τη νέα χρονιά, πιο έτοιμος και δυνατός. Άλλωστε, στο Χρήστο ο Α.Σ.Κ. στήριζε και στηρίζει πάρα πολλά. Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές για την προσφορά τους στο σωματείο μας και τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη στη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Μαρούσι: Το τέλειο παιχνίδι του Αρνόκουρου

Το Μαρούσι ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. …