Κεντρική Διεθνή Jump10 Τι έκανε ο Γιάννης στην Κίνα;

Τι έκανε ο Γιάννης στην Κίνα;

antetokounmpo aq1

antetokounmpo aq1

Όλοι γνωρίζουν πλέον (εσείς το διαβάσατε πρώτοι, σε ανύποπτο χρόνο) ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Κίνα. Τις ημέρες που η αποστολή της Εθνικής ήταν στο Λονδίνο. Το ζήτημα είναι γιατί πήγε στη Σαγκάη ο Γιάννης. Και βέβαια, καμία σχέση δεν είχε η επίσκεψή του με… υποχρέωση στο ΝΒΑ. Όπως και ΔΕΝ υπήρχε καμία περίπτωση να μην πάει στην Κίνα.

antetokounmpo aq4

Βλέπετε την παραπάνω φωτογραφία κι είμαι σίγουρος πως το τελευταίο πράγμα που προσέξατε ήταν η επιαγκωνίδα (ή όπως αλλιώς λέγεται στη σύγχρονη ορολογία) που φορά στο δεξί του χέρι. Κι όμως, αυτός είναι ο λόγος του ταξιδιού. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο παίκτης, τον οποίο η εταιρία “AQ” επέλεξε ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας, για την προώθηση των προϊόντων της.

antetokounmpo aq2

Ο Γιάννης πήγε με… συμβόλαιο στη Σαγκάη. Συμβόλαιο… εξαψήφιου αριθμού (δεν έχει σημασία το μέγεθος), προκειμένου να διαφημίσει τα προϊόντα της εταιρίας. Μάλιστα, στην εναρκτήρια τελετή του JUMP10, πέταξε στην εξέδρα τόσο τα προστατευτικά για τους αγκώνες, όσο κι αντίστοιχα για τα γόνατα κι άλλου είδους προϊόντα (όπως πάτους για παπούτσια), που παράγει η συγκεκριμένη εταιρία.

antetokounmpo aq3

Οι… τυχεροί, που εξασφάλισαν μπλούζες (σαν αυτή της φωτογραφίας) μπήκαν στο γήπεδο έχοντας τον Γιάννη μπροστά τους και τον… Αντετοκούνμπο στην πλάτη τους. Κι επειδή τα πράγματα είναι πολύ απλά, ο Greek Freak είναι το πιο “καυτόόνομα του ΝΒΑ και δεν μπορεί παρά να κεφαλαιοποιήσει αυτή την επιτυχία.

Είναι καλές οι κραυγές και οι κορώνες, όμως ο Γιάννης πήρε για ταξίδι 1.5 μέρες το… σύνολο των χρημάτων που θα δαπανήσουν για μεταγραφές ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ.

Εσείς στη θέση του θα πηγαίνατε στο τουρνουά του Λονδίνου, ή στη Σαγκάη; Κι αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με την απόφαση να μην συμμετέχει στο Ευρωμπάσκετ, ούτε με την αγάπη του για την Εθνική.

Ο Γιάννης είναι επαγγελματίας παίκτης και ταυτόχρονα σταρ μεγάλου βεληνεκούς. Οι επαγγελματίες βγάζουν χρήματα, αλλά για να τα βγάλουν έχουν υποχρεώσεις. Έτσι απλά

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
  • jump10 new

    Ταξιδέψτε ΔΩΡΕΑΝ στη Σαγκάη

    Η μεγάλη ώρα για δύο τυχερούς πλησιάζει. Η ελληνική ομάδα, η οποία θα ταξιδέψει στις αρχές…
  • besiktas yelsiriresoun

    Γελσιγκιρεσούν-Μπεσίκτας 58-82 (pics)

    Η Μπεσίκτας κατάφερε να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο τουρκικό πρωτάθλημα.Η …
  • andy yuegang wu3

    Ο Mr. JUMP10 (pics)

    Αν δεν μας τον είχαν συστήσει, δύσκολα θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης…
Περισσότερα σε Jump10

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…