Κεντρική Διεθνή Jump10 Θοδωρής ο 7ος

Θοδωρής ο 7ος

onasoglou jump10

onasoglou jump10

Μπορεί να μην χρειαστεί να κάνουμε… 12 άθλους, για να διακριθούμε στο τουρνουά JUMP10, όμως κάτι από την… αύρα του Ηρακλή χρειαζόμαστε. Γι’ αυτό στην ελληνική ομάδα μετέχουν κι ένα, και δύο, και τρία παιδιά του “γηραιού“, με τον Θοδωρή Ονάσογλου είναι ο παίκτης που συμπληρώνει το ελληνικό ρόστερ (σ.σ. θα υπάρξει και προσθήκη Αμερικανού παίκτη).

Οι επτά είναι… υπέροχοι κι ο παίκτης που έχει συνδέσει τη διαδρομή του με τον Ηρακλή (εντάξει, πέρασε κι από το Πευκοχώρι, για να μην… ξεχνιόμαστε) θα είναι αυτός που θα δώσει το σύνθημα. Μπορεί να προσφέρει πολλά, όχι όμως να δικαιώσει την… κοσμοθεωρία του. ” Τα λάθη που έκανα στο παρελθόν, είναι η δύναμή μου για το μέλλον” υποστηρίζει, αλλά εδώ δεν υπάρχει… παρελθόν, μόνο παρών και μέλλον, αφού αυτή είναι η πρώτη ελληνική συμμετοχή.

“Ο Θοδωρής έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται, για να πάρει μέρος σε ένα τουρνουά σαν το JUMP10. Καθένας έχει να προσφέρει κάτι, κανείς δεν επιλέχθηκε τυχαία. Χαίρομαι που θα έχουμε πολύ σοβαρή εκπροσώπηση, λυπάμαι που θα είμαστε… αντίπαλοι στην πρεμιέρα” δήλωσε ο Δημήτρης Γαλάνης, ενώ ο Θοδωρής Ονάσογλου υποστήριξε:

“Σε λίγες ώρες πετάμε για τη Σαγκάη. Το πόσο σοβαρό είναι αυτό το τουρνουά, δεν χρειάζεται να το πω εγώ, μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς, αρκεί να κάνει μια βόλτα στο διαδίκτυο. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, γιατί είμαστε Έλληνες μπασκετμπολίστες και δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε στα… οικογενειακά διπλά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
  • jump10 new

    Ταξιδέψτε ΔΩΡΕΑΝ στη Σαγκάη

    Η μεγάλη ώρα για δύο τυχερούς πλησιάζει. Η ελληνική ομάδα, η οποία θα ταξιδέψει στις αρχές…
  • besiktas yelsiriresoun

    Γελσιγκιρεσούν-Μπεσίκτας 58-82 (pics)

    Η Μπεσίκτας κατάφερε να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο τουρκικό πρωτάθλημα.Η …
  • andy yuegang wu3

    Ο Mr. JUMP10 (pics)

    Αν δεν μας τον είχαν συστήσει, δύσκολα θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης…
Περισσότερα σε Jump10

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…