Κεντρική Basket League ΑΕΚ Συνεχίζονται οι εγγραφές στην “Ακαδημία ΑΕΚ – Ντράγκαν Σάκοτα”

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην “Ακαδημία ΑΕΚ – Ντράγκαν Σάκοτα”

aek akadimia dragan sakota

aek akadimia dragan sakotaΗ ΑΕΚ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία ΑΕΚ – Ντράγκαν Σάκοτα” (ΑΕΚ Β.C. Academy – Dragan Sakota). Οι προπονήσεις για τους  εκκολαπτόμενους αθλητές της θα ξεκινήσουν το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά:

“H ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ανοίγει τις πύλες της η «Ακαδημία ΑΕΚ – Ντράγκαν Σάκοτα» (ΑΕΚ Β.C. Academy – Dragan Sakota) για τους εκκολαπτόμενους αθλητές της. Οι εγγραφές συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται, ότι η ΑEK B.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA μετακόμισε από τις Αχαρνές στο Μαρούσι για την περίοδο 2017-2018, και πιο συγκεκριμένα στο Κλειστό του Αγίου Θωμά (οδός Νιόβης και Διονύσου). Οι προπονήσεις των αθλητών μας θα διεξάγονται Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στον Άγιο Θωμά. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το ωράριο των προπονήσεων.

Οι γεννηθέντες τα έτη 2003-2012, γονείς ή κηδεμόνες τους, μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες στo τηλέφωνο 6977-419596 (κος Ευάγγελος Δερμανούτσος), ενώ οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από την Πέμπτη 24/08 έως και την Παρασκευή 08/09 στα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. (Λεωφόρος Ηρακλείου 466 και Κύπρου, Νέο Ηράκλειο) και ώρες 11:00-17:00, και από το Σάββατο 09/09, και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, τις ώρες των προπονήσεων.

Oι προπονήσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…