Κεντρική Elite League Στον Απόλλωνα Πάτρας ο Κιτσούλης

Στον Απόλλωνα Πάτρας ο Κιτσούλης

kitsoulis apollwn

kitsoulis apollwn

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Κιτσούλη ανακοίνωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας. Ο 34χρονος αθλητής ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με τον Αίολο Αστακού και σε 32 παιχνίδια στην Α2 είχε κατά μέσο όρο 11,4 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα (ΠΑΟΚ, Άρη, Φίλιππο Βέροιας, ΚΑΟ Δράμας, ΟΦΗ, Αίαντα Ευόσμου, Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό Βόλου), την ΠΓΔΜ (Strumica Σκοπίων, κέρδισε το πρωτάθλημα και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης), την Κύπρο (Απόλλων Λεμεσού) και την Ισπανία (Caceres).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Βασίλη Κιτσούλη. Ο Β. Κιτσούλης (06/05/1983) έχει ύψος 204 cm και αγωνίζεται στη θέση Forward.

Την περίοδο που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε με τον Αίολο Αστακού σε 32 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής (11.4ppg, 4.3rpg και 1.7apg).

Έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα (ΠΑΟΚ, Άρη, Φίλιππο Βέροιας, ΚΑΟ Δράμας, ΟΦΗ, Αίαντα Ευόσμου, Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό Βόλου), την ΠΓΔΜ (Strumica Σκοπίων, κέρδισε το πρωτάθλημα και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης), την Κύπρο (Απόλλων Λεμεσού) και την Ισπανία (Caceres).

Η διοίκηση καλωσορίζει τον Β. Κιτσούλη στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Πάτρας και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…