Κεντρική Eurobasket Προβληματισμός στη Γαλλία με Σεραφέν, αγωνία για Τιλί

Προβληματισμός στη Γαλλία με Σεραφέν, αγωνία για Τιλί

kevin seraphin france

kevin seraphin france

Η Εθνική Γαλλίας φαντάζει αρκετά ισχυρή ενόψει του Ευρωμπάσκετ παρά τις ηχηρές απουσίες της (Γκομπέρ, Πάρκερ, Μπατούμ, Κοζέρ) αλλά τα προβλήματα ενόψει της οριστικής στελέχωσης του ρόστερ δεν λείπουν από το συγκρότημα του Βενσάν Κολέ. Ειδικότερα, ο Κέβιν Σεραφέν αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να τον θέτει εκτός του τελευταίου φιλικού των “τρικολόρ” εναντίον της Γερμανίας (27/8) και με την παρουσία του στη διοργάνωση να τίθεται εν αμφιβόλω.

Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εκεί, καθώς και ο Αντουάν Ντιό βρίσκεται στα “πιτς” αλλά η κατάσταση της υγείας του έχει ήδη παρουσιάσει εμφανή βελτίωση, κάτι που του δίνει πόντους, ώστε να συμπεριληφθεί στην τελική 12άδα. Η υπεροπλία, όμως, στην περιφερειακή γραμμή των Γάλλων (ΝτεΚολό, Φουρνιέρ, Ερτέλ, Βέστερμαν) ενδέχεται να του κόψει τον δρόμο.

Με αυτά ως δεδομένα, η αγωνία για την τελική έκβαση με την υπόθεση του Κιμ Τιλί συνεχίζεται. Ο Κολέ έχει τονίσει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του νέου αποκτήματος του Ολυμπιακού, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει καταφέρει να δείξει την εμπειρία που διαθέτει από την Ευρωλίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…